scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase

acum 6 luni am fost la ginecolog deoarece aveam niste scurgeri abundente intre menstruatii destul de branzoase. in urma analizelor mi s-a spus ca am o ciuperca pentru care mi-a dat niste medicamente. in urma contactului sexual, imi apar niste iritatii si usturimi in jurul vaginului. am intrebat medicul da nu a stiut sa-mi zica nimik. sunt destul de suparatoare deoarece se intampla in urma fiecarui contact(specific ca folosesc prezervativ). puteti sa-mi spune-ti de ce apar aceste usturimi? Multumesc
4 comentarii

este posibil sa fi alergica la latex.. incearca si o alta metoda anticonceptionala.

se poate. dar aceste usturimi imi apar si cand nu folosesc prezervativ. eu foloseam novinet dar d cateva luni am facut o pauza. persistau si atunci dar nu de fiecare data cand aveam contact sexual.

novynette iau si eu.. nush incearca sa iti bagi si niste ovule pt curatare.. :) posibil si o infectie sau sensibilitate mai mare a peretilor vaginali.

cum adik sa-mi bag niste ovule pentru curatenie?va rog sa-mi explicati. multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6scurgeri vaginale de cativa ani
- 10scurgerile vaginale
- 35durere in timpul actului sexual
- 20Am o scurgere albicioasa abundenta
- 4scurgeri maronii
- 8Scurgere albicioasa...
- 4vreau un bebe
- 4cand incepem actul sexual am niste eliminari transparente.. e normal?
- 8Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?
- 6scurgerile vaginale de culoare maro si miros ciudat
- 3scurgere alba
- 7spotting LOGEST
- 1scurgeri vaginale
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 0scurgere inchisa la culoare
- 2Infectie sau sarcina??
- 1Scurgeri Ciudate Vagin
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: