Am aflat ca m-a inselat...si nu stiu ce sa fac
Buna ziua. Am 18 ani, si sunt cu prietenul meu de 2 luni, dar ne cunoastem de vreo 2 ani. Am avut mai multe tangente si inainte, dar doar din aprilie suntem un cuplu. El in urma cu 5 luni s-a despartit de fosta lui prietena cu care a stat app 2 ani de zile, si totusi au ramas prieteni. Astazi am aflat ca s-a sarutat cu ea, de la un prieten care i-a vazut...Eu sincer nu am incredere in el, pentru ca am mai auzit ca a mai fost infidel si inainte. Oricum, ultima saptamana a fost mai rece si mai distant cu mine, iar acuma e din nou afectiv. Nu stiu ce sa fac. Nu pot sa implic persoana care mi-a zis, pt. k am promis ca nu o sa spun asta. El mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac griji in legatura cu fosta lui prietena, deoarece el nu vrea nimic mai mult de la ea, si ce a fost a fost, dar mie nu-mi convine nici faptul ca se saruta sau mai iasa cu ea. Va rog dati-mi un sfat. Eu tin foarte mult la el, il iubesc asa cu bune si cu rele, dar acest lucru chiar nu-l pot accepta. Eu nu i-as face asa ceva niciodata. Stiu ca daca o sa-i spun, o sa zica ca nu e adevarat, si pana la urma nu am o dovada concreta. Si el tine la mine, doar ca e mai petrecaret de felul lui si mai smecheras sa spun asa; iar eu sunt o fata mai cuminte, si nu am fost infidela niciodata. Ce sa fac? Multumesc anticipat
3 comentarii
Buna ziua,
draga mea,
iata puneti TU cateva intrebari:
- zici ca nu prea ai incredere in actualul tau prieten de 2 luni, DAR in cel care ti-a zis ca s-a sarutat AI incredere?eu, SINCER, nu l-as crede..CHIAR, DACA asa o fi;
- nu cumva TE PLACE EL si vrea sa va despartiti?
- poate (asa fiind), s-or fi intalnit intamplator si fosta, fiind mai "deschisa"..l-a pupat EA? TU TE DESCRII O FATA MAI LINISTITA...POATE vrea EL, O SCHIMBARE LA TINE...POATE-I PLAC FETELE MAI INDRAZNETE, CINE STIE?!?
- incearca sa afli MOTIVUL pt.care s-au despartit DUPA 2 ANI ?!?.sa vezi LA CE SA TE ASTEPTI de la el;
- pai, DACA-I smecheras (esti constienta) si-l ACCEPTI...atunci...COMPLACE-TE asa...;
pOATE NE RASPUNZI SI VOR INTRA MULTI PE FORUM SA-TI DE-A UN SFAT.
SA FII IUBITA SI SA IUBESTI.
O ZI MINUNATA.
draga mea,
iata puneti TU cateva intrebari:
- zici ca nu prea ai incredere in actualul tau prieten de 2 luni, DAR in cel care ti-a zis ca s-a sarutat AI incredere?eu, SINCER, nu l-as crede..CHIAR, DACA asa o fi;
- nu cumva TE PLACE EL si vrea sa va despartiti?
- poate (asa fiind), s-or fi intalnit intamplator si fosta, fiind mai "deschisa"..l-a pupat EA? TU TE DESCRII O FATA MAI LINISTITA...POATE vrea EL, O SCHIMBARE LA TINE...POATE-I PLAC FETELE MAI INDRAZNETE, CINE STIE?!?
- incearca sa afli MOTIVUL pt.care s-au despartit DUPA 2 ANI ?!?.sa vezi LA CE SA TE ASTEPTI de la el;
- pai, DACA-I smecheras (esti constienta) si-l ACCEPTI...atunci...COMPLACE-TE asa...;
pOATE NE RASPUNZI SI VOR INTRA MULTI PE FORUM SA-TI DE-A UN SFAT.
SA FII IUBITA SI SA IUBESTI.
O ZI MINUNATA.
-Ma place si acel baiat, intr-o mica, mare parte sunt prieteni; dar nu stiu... nu pare a fi genul care ar vrea sa ne desparta, si oricum stiu ca actualul meu prieten a mai inselat-o pe fosta...deci parca de la el mai astept, si de aceea nu am incredere;
-e tot scai dupa el fosta, dar totusi...cred k el poate spune nu, nu trebuie sa-i accepet ei linguselile;
-sunt linistita din alt punct de vedere, dar de felul meu sunt hotarata si chiar indrazneata; eu am avut initiativa de multe ori, eu am deshcis subiectul de a fi impreuna, eu l-am sarutat prima...deci nu in sensul asta; sunt mai calma, adica nu sunt asa obsedata dupa baieti(cum e fosta, care ii dupa el in fieacre zi, il urmareste, il cauta etc); imi place sa fac ce simt, dar daca nu primesc la fel, renunt si gata;
-as vrea sa aflu motivul, dar nu stiu... mi-e parca frica sa mai deschid subiectul de fosta lui relatie, nu-mi place sa-l aud ca povesteste de ea; si acuma cand a mai incetat s-o faca, park e mai bine.
Multumesc pt raspuns
-e tot scai dupa el fosta, dar totusi...cred k el poate spune nu, nu trebuie sa-i accepet ei linguselile;
-sunt linistita din alt punct de vedere, dar de felul meu sunt hotarata si chiar indrazneata; eu am avut initiativa de multe ori, eu am deshcis subiectul de a fi impreuna, eu l-am sarutat prima...deci nu in sensul asta; sunt mai calma, adica nu sunt asa obsedata dupa baieti(cum e fosta, care ii dupa el in fieacre zi, il urmareste, il cauta etc); imi place sa fac ce simt, dar daca nu primesc la fel, renunt si gata;
-as vrea sa aflu motivul, dar nu stiu... mi-e parca frica sa mai deschid subiectul de fosta lui relatie, nu-mi place sa-l aud ca povesteste de ea; si acuma cand a mai incetat s-o faca, park e mai bine.
Multumesc pt raspuns
Buna seara,
ma bucur sa ti-ai pus intrebari si
ai si raspuns.
Ai grija de tine si-ti DORESC SA ITI FIE BINE.
O seara minunata.
ma bucur sa ti-ai pus intrebari si
ai si raspuns.
Ai grija de tine si-ti DORESC SA ITI FIE BINE.
O seara minunata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16iubesc un alt barbat
- 6Fosta lui prietena este insarcinata (copilul este a lui).. dati-mi un sfat!
- 5E foarte satisfacut daca o vede facind dragoste cu alti barbati?
- 29sa mai continui cu falsa asta??
- 7cum se poate recastiga increderea pierduta
- 7Cum sa procedez daca-mi banuiesc sotul de o aventura ?
- 10de ce nu pot fi fidela?
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 3Prima dragoste (continuare)
- 7Nu stiu ce sa cred
- 5Am motive de ingrijorare?
- 8sex cu fostul
- 11L-am inselat! Sunt singura vinovata?
- 9sotul m-a inselat. Cand i-am spus ca stiu a incercat sa se sinucida. Ce sa fac?
- 8M-a inselat. Merita sa mai continui?
- 10Ce sa mai cred, m-a inselat sau ma iubeste?
- 1m-a inselat,
- 2sotul ma iubeste si totusi ma insala!
- 8Cum sa-l recuceresc?
Mai multe informații despre: relatii extraconjugale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: