alunite - eliminare
buna ziua,
am fost recent la medic si mi-a zis ca ar trebui sa-mi scot alunitele de pe fata pe care le-am taiat cand m-am barbierit. alunitele sunt normale, nu s-au schimbat deloc (forma, culoare), dar si alunitele aflate in zone in care se freaca (zona curelei de la pantloni,...). Saptamana trecuta am scos o alunita fortat de imprejurari. Am avut un chist langa ea care s-a inflamat si a trebuit sa scot si alunita. Un sfat daca se poate, despre cum ar trebui sa procedez. E bine sa le scot dc nu s-au modificat deloc? Multumesc.
am fost recent la medic si mi-a zis ca ar trebui sa-mi scot alunitele de pe fata pe care le-am taiat cand m-am barbierit. alunitele sunt normale, nu s-au schimbat deloc (forma, culoare), dar si alunitele aflate in zone in care se freaca (zona curelei de la pantloni,...). Saptamana trecuta am scos o alunita fortat de imprejurari. Am avut un chist langa ea care s-a inflamat si a trebuit sa scot si alunita. Un sfat daca se poate, despre cum ar trebui sa procedez. E bine sa le scot dc nu s-au modificat deloc? Multumesc.
7 comentarii
am si eu intr...am avut o alunita de fapt nici nu sunt sigura dak era alunita pt k dupa ce mi sa rupt nu sa intamplat nik..nu a curs sange, nu ma durut si era uscata in varf.si akum e k un fel de cos.e grav?ce as putea face?
Eu am o alunita mai crescuta putin pe talie, si de ceva timp, pun peste ea tinctura de propolis, si pun un leucoplastcu rivanol.Mi s-a spus ca se va usca si va cadea.Intr-adevar s-a mai micsorat.Sunt mai linistita ca o acopar cu leucoplastul.Uneori chiar uit de ea...Dar ma supara.Mereu trebuie sa am grija cand port pantaloni..curea pe talie...Tinctura de propolis are acest efect asupra alunitelor?Va multumesc pt raspuns!
Pentru maela:
Singurul lucru rational care-l puteti face este sa mergeti la un dermatolog pentru a vedea ce fel de cos a ramas!
Singurul lucru rational care-l puteti face este sa mergeti la un dermatolog pentru a vedea ce fel de cos a ramas!
Pentru ADAMONICA:
Orice alunita care este traumatizata sau iritata cu tot felul de tincturi se poate transforma intr-un cancer de piele.
Parerea mea este ca ar fi bine sa o excizati,
Orice alunita care este traumatizata sau iritata cu tot felul de tincturi se poate transforma intr-un cancer de piele.
Parerea mea este ca ar fi bine sa o excizati,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunite sau -semne de mama-
- 7urgent alunita desprinsa
- 8Nu stiu ce este?
- 3semn din nastere: pata maronie pe abdomen
- 3alunite rosii ca nisite intepaturi de ac
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 17alunite
- 3un fel de alunite pe penis
- 4Nevi Nevocelulari (alunitele)
- 1Indepartarea Alunitelor cu otet
- 1alunitele canceroase