Alunita zgariata
Buna ziua, acum doi ani am fost la dermatolog pt o alunita pe care am zgariat-o, dermatologul mi-a spus că totul este ok, ca nu este modificată deloc, mi-a explicat toti factorii pt care o alunita devine cancerigena, mi-a mai spus că s-au făcut câteva analize științifice în care zbaterea lor este doar un factor favorabil spre cancer nu ca si cum azi am rgariat-o peste o săptămână fac cancer. Bun.. acum două săptămâni din greseala iar am zgariat-o, umflandu-se putin la inceput si dupa i egrindu-se.. este o alunita ieșită in afara, putin mare, o am de cand m-am nascut. Programare am făcut la dermatolog pe 12 luna aceasta, eu fiind disperată de alunite. Ideea e ca de cand am rupt-o o dau mereu cu alcool medicina si azi am observat ca alunita mea a cam picat, rămânând doar o pată maro foarte fiartă fina. Ideea e ca pana pe 12 o sa mor cu gândul la ea mereu mereu. Aveti vrun sfat sau o idee cu ce se poate intampla? Am 19 ani si cam toate gândurile mele sunt fix la alunita asta. Multumesc frumos.
Imi cer scuze pt greșelile făcute în ce am scris mai sus, telefonul meu are o problema. Dacă mă poate cineva ajuta cu o idee legat de ce am scris mai sus, cineva cu experienta preferabil. Multumesc
Imi cer scuze pt greșelile făcute în ce am scris mai sus, telefonul meu are o problema. Dacă mă poate cineva ajuta cu o idee legat de ce am scris mai sus, cineva cu experienta preferabil. Multumesc
2 comentarii
Trimiteti o poza clara a nevului traumatizat la adresa de E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Care este adresa de email? Imi puteti spune. Va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1alunita smulsa
- 2alunita desprinsa
- 1alunita ciudata
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 3Extirpare alunita
- 3alunita dureroasa
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 1Alunitele si solarul
- 2alunita in zona intima
- 4Mi-au aparut niste puncte mici rosii ca niste alunite
- 7Rupere nev(alunita)
- 1Alunita
- 2Nev pigmentar
- 1Alunita nou aparuta
- 2Alunita suspectA
- 3Aluniță - dacă nu este nimic în neregulă de ce sa o scoatem?
- 1Alunita in crestere
- 2Umflatura dureroasa in locul unde am avut aluniță
Mai multe informații despre: Alunitele alunita rupta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: