Alunita suspectA
2 comentarii

Bună ziua. Am 20 de ani. Si eu am o alunita cam maricica pe sânul stâng. Nu știu dacă sunt eu prea paranoică dar cred că s-a modificat puțin. Ideea este că nu are marginea chiar regulată și nici simetria nu e prea egală. Culoarea este aceiași. Îmi este frică să nu fie ceva grav. Am înțeles că unii nevi sunt diferiți față de alunitele normale și se aseamănă cu cele maligne. As face o programare la deramatolog dar problema este că sunt plecată din țară.

Buna seara,
pentru App12 si mihaela79. Trebuie sa va prezentati de urgenta la un consult la medicul dermatolog!! Daca medicul va decide ca aceste alunite trebuie excizate, trebuie sa-i urmati sfaturile! pana atunci, daca plecati la mare, sa nu uitati sa folositi crema de protectie cu factor 50+, pentru razele solare !! Numai bine!!
pentru App12 si mihaela79. Trebuie sa va prezentati de urgenta la un consult la medicul dermatolog!! Daca medicul va decide ca aceste alunite trebuie excizate, trebuie sa-i urmati sfaturile! pana atunci, daca plecati la mare, sa nu uitati sa folositi crema de protectie cu factor 50+, pentru razele solare !! Numai bine!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Alunite.. cum se elimina?
- 5Sa fie un simplu neg sau altceva?
- 179alunite albe pe interiorul pielii al penisului
- 3Alunite cu -picior-
- 7alunite - eliminare
- 3alunite multe iesite pe corp alungite
- 3alunita cazuta
- 2alunita rosie
- 6Regret ce am facut.
- 1Melanom?
- 1Alunitele si solarul