Alunita suspectA
2 comentarii
Bună ziua. Am 20 de ani. Si eu am o alunita cam maricica pe sânul stâng. Nu știu dacă sunt eu prea paranoică dar cred că s-a modificat puțin. Ideea este că nu are marginea chiar regulată și nici simetria nu e prea egală. Culoarea este aceiași. Îmi este frică să nu fie ceva grav. Am înțeles că unii nevi sunt diferiți față de alunitele normale și se aseamănă cu cele maligne. As face o programare la deramatolog dar problema este că sunt plecată din țară.
Buna seara,
pentru App12 si mihaela79. Trebuie sa va prezentati de urgenta la un consult la medicul dermatolog!! Daca medicul va decide ca aceste alunite trebuie excizate, trebuie sa-i urmati sfaturile! pana atunci, daca plecati la mare, sa nu uitati sa folositi crema de protectie cu factor 50+, pentru razele solare !! Numai bine!!
pentru App12 si mihaela79. Trebuie sa va prezentati de urgenta la un consult la medicul dermatolog!! Daca medicul va decide ca aceste alunite trebuie excizate, trebuie sa-i urmati sfaturile! pana atunci, daca plecati la mare, sa nu uitati sa folositi crema de protectie cu factor 50+, pentru razele solare !! Numai bine!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Alunita taiata
- 12alunite inestetice
- 7am mare nevoie de o lamurire...va rog!!
- 5Alunita pe gat care tot se inegreste
- 8Mi-am rupt o parte dintr-o alunita, din greseala
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 3alunite multe iesite pe corp alungite
- 15pete pe corp
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 2alunite ciudate
- 1Papiloame sau Alunite?
- 4Operatie melanom
- 2alunita crescuta la loc
- 4Alunita mi s-a desprins partial de piele si a curs putin sange - ce sa fac?
- 1un fel de alunite rosii pe piele
- 2Alunita umflata si dureroasa la atingere pe scalp
- 1Alunite diferite
- 4Excizie alunita
- 3Alunita neagra
- 1Alunita ciudata
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: