alunita
buna ziua
sunt mama unui copil de 4 ani 5 luni si am o mica problema. Fiul meu sa nascut cu un semn pe ureche zona unde se fac deobicei gauri pt cercei erau cat 3 puncte mici iesite in exterior ca si niste alunite rozalii. Nu le-am dat mare importanta deoarece atunci medicii la nastere au zis ca este un semn. Acum alunitele au crescut si sunt cam de aproape jumatate de centimentru si foarte ascutite spre varf. Copilul este ok dar tot timpul vine de la gradinita spunand ca rad copii de el ca are cercei si ca e fetita. Acum eu va intreb daca exista o solutie sa-i fac sa dispara definitiv. va multumesc.
sunt mama unui copil de 4 ani 5 luni si am o mica problema. Fiul meu sa nascut cu un semn pe ureche zona unde se fac deobicei gauri pt cercei erau cat 3 puncte mici iesite in exterior ca si niste alunite rozalii. Nu le-am dat mare importanta deoarece atunci medicii la nastere au zis ca este un semn. Acum alunitele au crescut si sunt cam de aproape jumatate de centimentru si foarte ascutite spre varf. Copilul este ok dar tot timpul vine de la gradinita spunand ca rad copii de el ca are cercei si ca e fetita. Acum eu va intreb daca exista o solutie sa-i fac sa dispara definitiv. va multumesc.
2 comentarii
Buna.In farmacii gasesti unguente pentru papiloma virus...poti incerk unul, iar dak nu trece consulta un dermatolog.Sanatate.
In regiunea respectiva raman, de obicei, niste resturi embrionare. Ele pot fi excizate fara probleme deosebite. Consultati un chirurg pediatru si cred ca puteti rezolva problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12alunite inestetice
- 2solarul si alunitele
- 2Operatie de alunite - examen histopatologic
- 3alunita moale
- 4Nevi displazici
- 2alunita
- 1Alunita cancerigena?
- 3alunite in zona genitala
- 17o alunita diagnosticata ca fiind melanom malign
- 3Cicatrizare operatie alunita
- 3Este posibil ca excizia unei alunite sa poata afecta un nerv?
- 7Alunita la nivelul pieli rupta
- 1Coaja de la alunita
- 1imi apar tot mai multe alunite pe corp, cum se le opresc?
- 1Alunita mare
- 1Răspundeți cât de urgent
- 1Alunita cu probleme
- 2Alunita de 11 mm
- 0Rezultat biopsie
- 1Alunite diferite
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: