Alunita suspecta - mancarine
Buna ziua,
Am 2 alunute apropiate, de le nastere - cred. Una dintee ele provoaca mancarimi (cea mare, ridicata)
Atasez si 2 imagini cu ele 2
O sa programez si vizita la dermatolog, dar orice prere e binevenita.
https://imgur.com/a/O3ie4Fm
Am 2 alunute apropiate, de le nastere - cred. Una dintee ele provoaca mancarimi (cea mare, ridicata)
Atasez si 2 imagini cu ele 2
O sa programez si vizita la dermatolog, dar orice prere e binevenita.
https://imgur.com/a/O3ie4Fm
3 comentarii
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva? Din pacate nu am reusit sa fac o programare la medic dermatolog sub 3 saptamani :(
Ma poate ajuta cineva? Din pacate nu am reusit sa fac o programare la medic dermatolog sub 3 saptamani :(
buna ziua, Trebuie sa faceti dermatoscopie. Diagnosticul nu poate fi stabilit pe baza unor fotografii.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
@takeIt2TheGrave2
Salut, da trebuie facuta o dermatoscopie dupa cum spune si doamna doctor Artenie Claudia, si daca in urma consultului medicul recomanda excizia chirurgicala, nu sta pe ganduri si nu astepta.daca recomanda excizia chirurgicala, atunci ea trebuie facuta pentru ca numai prin aceasta metoda se poate stabili un diagniostic corect si complet de certitudine. Si fara leacuri babesti gen spanzuratoarea cu fir de ca, tratament cu rostopasca sau folosirea de "licori magice" cumparate de pe net de la tot felul de neaveniti!
Salut, da trebuie facuta o dermatoscopie dupa cum spune si doamna doctor Artenie Claudia, si daca in urma consultului medicul recomanda excizia chirurgicala, nu sta pe ganduri si nu astepta.daca recomanda excizia chirurgicala, atunci ea trebuie facuta pentru ca numai prin aceasta metoda se poate stabili un diagniostic corect si complet de certitudine. Si fara leacuri babesti gen spanzuratoarea cu fir de ca, tratament cu rostopasca sau folosirea de "licori magice" cumparate de pe net de la tot felul de neaveniti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 2alunite sau -semne de mama-
- 3alunite rosii ca nisite intepaturi de ac
- 4Nevi displazici
- 2alunita
- 3un fel de alunite pe penis
- 3alunita cazuta
- 7Alunita la nivelul pieli rupta
- 2Alunita sau melanom?
- 1Alunita rupta
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 2Alunite suspecte gasite la control
- 1Angiom
- 1Alunita mare neregulata
- 2Alunita cu probleme?
- 2Alunita pe spate
- 0Alunita cu cos
- 3Poate fi vorba de vreun tip de cancer de piele?
- 4Excizie alunita
- 4Alunita cazuta si refacuta?
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: