deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
in zona gurii, mai exact deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri cate unul pe sapt cred si in aceeasi zona, f dureroase la inceput care dupa o zi sau chiar cateva ore se inflameaza cu un puroi asemanator cu cel de la cosuri si se sparg iar problema cea mare e ca raman semne care vad ca nu dispar.Am incercat Fucidin H la recomandarea unui dermatolog insa vad ca fara rezultate
3 comentarii
daca nu dispar incearca sa mergi la un doc dermatolog
ajutor
Am si eu o problema si vreau sa aflu cat mai repede raspunsul.De la o vreme vomit cam des ceea ce m a pus pe ganduri.Se exclude faptul ca sunt insarcinata.Eu iau anticonceptionale de ceva timp, Jeanine oare din cauza lor sa am starea asta?Inainte sa le iau nu aveam nimic sa nu fie oare bune pt organismul meu?Sau sa fie oare altceva?Am nevoie de un raspuns neaparat.Va multumesc.Silvia
Am si eu o problema si vreau sa aflu cat mai repede raspunsul.De la o vreme vomit cam des ceea ce m a pus pe ganduri.Se exclude faptul ca sunt insarcinata.Eu iau anticonceptionale de ceva timp, Jeanine oare din cauza lor sa am starea asta?Inainte sa le iau nu aveam nimic sa nu fie oare bune pt organismul meu?Sau sa fie oare altceva?Am nevoie de un raspuns neaparat.Va multumesc.Silvia
herpes?... ţi am mai scris o dată şi nu cred că e exclus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 1acnee?
- 17Cosuri.
- 3am si eu o problema
- 8Mici cosuri pe maini
- 8Boala de piele sau o reactie la tratament?
- 12cosuri pe labiile mici
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 12cosuri si pete
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 1cosuri suparatoare..
- 5cosuri pe fata, umeri si brate
- 1Cosurile nu mai trec
- 1ca niste cosuri pe penis
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 6cosuri dupa actul sexual
- 3cos moale pe spate
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: