deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri
in zona gurii, mai exact deasupra buzei superioare imi apar frecvent un fel de cosuri cate unul pe sapt cred si in aceeasi zona, f dureroase la inceput care dupa o zi sau chiar cateva ore se inflameaza cu un puroi asemanator cu cel de la cosuri si se sparg iar problema cea mare e ca raman semne care vad ca nu dispar.Am incercat Fucidin H la recomandarea unui dermatolog insa vad ca fara rezultate
3 comentarii
daca nu dispar incearca sa mergi la un doc dermatolog
ajutor
Am si eu o problema si vreau sa aflu cat mai repede raspunsul.De la o vreme vomit cam des ceea ce m a pus pe ganduri.Se exclude faptul ca sunt insarcinata.Eu iau anticonceptionale de ceva timp, Jeanine oare din cauza lor sa am starea asta?Inainte sa le iau nu aveam nimic sa nu fie oare bune pt organismul meu?Sau sa fie oare altceva?Am nevoie de un raspuns neaparat.Va multumesc.Silvia
Am si eu o problema si vreau sa aflu cat mai repede raspunsul.De la o vreme vomit cam des ceea ce m a pus pe ganduri.Se exclude faptul ca sunt insarcinata.Eu iau anticonceptionale de ceva timp, Jeanine oare din cauza lor sa am starea asta?Inainte sa le iau nu aveam nimic sa nu fie oare bune pt organismul meu?Sau sa fie oare altceva?Am nevoie de un raspuns neaparat.Va multumesc.Silvia
herpes?... ţi am mai scris o dată şi nu cred că e exclus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cosuri pe fund
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 2Foliculita-cosuri-iritatie-pete rosii
- 3Cand apar cosurile?
- 3cosuri micute pe spate...
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 4cosuri sub piele
- 8cos la baza penisului
- 4multe cosuri pe spate, pe piept si gat
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 3inainte cu o saptamana sa imi vina ciclu imi apar cosuri
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 1cosuri pe frunte
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 1cosuri suparatoare..
- 0bube similare cu cosurile ce fac puroi
- 2Cos la nivelul barbiei.
- 1Coșuri mici pe picioare
- 1Coș mov
- 3Acnee spate in sarcina!!!
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: