Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului
Buna seara! Iau anticonceptionale(Belara) de 2 ani la recomandarea medicului ginecolog, pentru acnee in principiu!
Nu m au ajutat prea mult in aceasta cauza dar le am luat pentru contraceptie! Problema mea actuala este ca am facut pauza de 2 luni timp in care tenul meu arata impecabil(tratat la exterior)..iar de 6 zile am inceput iar, insa cu Microgynon si mi au aparut exploziv cosuri pe fata si umeri.. sunt f ingrijorata, am inteles ca nu este in regula nici sa le intrerup brusc pentru ca voi sangera si nu doresc sa ma dereglez cu menstra.. le pot schimba cu altele inainte de terminarea acestei folii? Care este problema cu Microgynon? Multumesc din suflet
Nu m au ajutat prea mult in aceasta cauza dar le am luat pentru contraceptie! Problema mea actuala este ca am facut pauza de 2 luni timp in care tenul meu arata impecabil(tratat la exterior)..iar de 6 zile am inceput iar, insa cu Microgynon si mi au aparut exploziv cosuri pe fata si umeri.. sunt f ingrijorata, am inteles ca nu este in regula nici sa le intrerup brusc pentru ca voi sangera si nu doresc sa ma dereglez cu menstra.. le pot schimba cu altele inainte de terminarea acestei folii? Care este problema cu Microgynon? Multumesc din suflet
1 comentarii
Doresc sa adaug si ca penultima menstruatie am avut o pe data de 4 luna aceasta (noiembrie) iar ultima cea cu care am si reinceput anticonceptionalele a fost pe 29 in aceeasi luna..menstruatia ma tine cam 4 zile!
Folia o termin in data de 19 decembrie timp in care 7 zile dupa asta ar trebui sa mi vina ciclul.. dar de 2 ori in aceeasi luna voi avea mereu?? La 25 de zile? Eu aveam la 27-28...
Folia o termin in data de 19 decembrie timp in care 7 zile dupa asta ar trebui sa mi vina ciclul.. dar de 2 ori in aceeasi luna voi avea mereu?? La 25 de zile? Eu aveam la 27-28...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 1acnee?
- 16acnee
- 3Zynerit - problema ?
- 14Iarasi acneea !!!
- 6bubite pe fata grupate, ca niste cosuri
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 3cosulete mici si rosii pe frunte
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 7Cosuri mici pe toata spinarea...
- 18Acneea - o mare problemă!
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 4Cosuri in cap
- 3A folosit cineva crema cu extract din melc?
- 4Roseata pe fata, rog ajutor !
- 1cred ca o infectie a scalpului
- 0Cos extrem de aproape de o alunita
- 2Galma langa lobul urechii
Mai multe informații despre: cosurile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: