Explozie de cosuri de la Microgynon..doresc raspunsul medicului

08-12-2018
D1234
Nu este medic/terapeut
D1234
Buna seara! Iau anticonceptionale(Belara) de 2 ani la recomandarea medicului ginecolog, pentru acnee in principiu!
Nu m au ajutat prea mult in aceasta cauza dar le am luat pentru contraceptie! Problema mea actuala este ca am facut pauza de 2 luni timp in care tenul meu arata impecabil(tratat la exterior)..iar de 6 zile am inceput iar, insa cu Microgynon si mi au aparut exploziv cosuri pe fata si umeri.. sunt f ingrijorata, am inteles ca nu este in regula nici sa le intrerup brusc pentru ca voi sangera si nu doresc sa ma dereglez cu menstra.. le pot schimba cu altele inainte de terminarea acestei folii? Care este problema cu Microgynon? Multumesc din suflet
1 comentarii
0
08-12-2018, ora 03:07
D1234
Nu este medic/terapeut
D1234
Doresc sa adaug si ca penultima menstruatie am avut o pe data de 4 luna aceasta (noiembrie) iar ultima cea cu care am si reinceput anticonceptionalele a fost pe 29 in aceeasi luna..menstruatia ma tine cam 4 zile!
Folia o termin in data de 19 decembrie timp in care 7 zile dupa asta ar trebui sa mi vina ciclul.. dar de 2 ori in aceeasi luna voi avea mereu?? La 25 de zile? Eu aveam la 27-28...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  • Coșuri pe fese - cauze și tratament
  •