Ce m-ati sfatui sa fac?

Am avut un contact sexual cu prietenul meu, insa prezervativul s-a rupt. Ejaculatia s-a produs in interior, deoarece nu si-a dat seama ca prezervativul e rupt.Eram in a 5-a zi dupa ce s-a incheiat ciclul, si in a 10-a de cand mi-a venit.La 6 ore dupa contact mi-am administrat prima pastila de Postinor 2.Ce sanse credeti ca am sa raman insarcinata? Ce m-ati sfatui sa fac?
2 comentarii

Dupa cele spuse de tine si dupa metoda calendarului se pare ca era perioada fertila si poti ramane insarcinata. Dar avand in vedere ca ai luat pilulula e posibil sa nu ramai insarcinata. Ca sa scapi de temeri fa un test de sarcina la 7-14 zile dupa ce s-a produs actul sexual sau mergi la o consultatie ginecologica

De regula, sunt sanse reduse sa ramai insarcinata, pana in a zecea zi a ciclului, inclusiv, pentru ca ovulatia are loc intr-a 14 zi de regula (un ciclu menstrual complet se considera incepand cu prima zi a menstrei si terminand cu ultima zi de dinaintea urmatoarei menstre) Deci sunt sanse mici sa fii insarcinata. Dar un test nu strica...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prezervativ rupt, pastila de a doua zi si fara sangerare dupa 7 zile
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 0Ruperea prezervativului
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 3Motive de ingrijorare?
- 1prezervativ rupt
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 8este posibil sa fiu insarcinata?
- 6incident neplacut cu prezervativul
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 1Este posibil să rămân însărcinată?
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Prezervativ rupt + pastila de a doua zi după ovulatie
- 0Risc sarcina
- 1Posibila sarcina
Mai multe informații despre: prezervativul rupt