Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?

09-06-2006
just me
Nu este medic/terapeut
just me
asta seara am facut baie cu prietenul meu.sunt virgina, nu a existat nici pentrare(decat cu degetul), nici ejaculare.dar este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul acela seminal?exista posibilitatea?eu de obicei sunt f fricoasa, nush dc nu mi-a trecut prin cap de prezervativ, dar stiam k nu vom face nimik!mai am o saptamana pana la ciclu.va rog frumos sa ma ajutati k am pb si cu stomacul din cauza stresului!!cred k ma distrug saptamana asta!multumesc anticipat!!
14 comentarii
0
10-06-2006, ora 00:00
gaby.nicolle
Nu este medic/terapeut
gaby.nicolle
Poti sa stai linistita!Nu este nici un pericol!
Ramai insarcinata numai atunci cand el ejaculeaza in interiorul tau!
Pe viitor daca vrei sa nu se intample asa ceva si esti studenta sau eleva, te poti duce la un cabinet de Planning Familial si iti poti lua de acolo anticonceptionale gratuit!Sansa de a te proteja folosind pilulele este de 99, 9%.
Deci poti sa stai linistita pentru ca nu esti insarcinata!
0
11-06-2006, ora 00:00
just me
Nu este medic/terapeut
just me
sper sa fie asa.da, sunt eleva, trec clasa a12a, dar mi-e km frica sa iau anticonceptionale k imi fac destul de des analizele si nu vreau sa-mi iasa in sange.plus k eu vreau sa vorbesc cu cineva mai mare..si cu mama nu vorbesc despre asa ceva.sper sa pot vorbi cu matusa mea.multumesc mult pentru raspuns!
0
gaby.nicolle
Nu este medic/terapeut
gaby.nicolle
cel mai bine ar fi sa consulti un medic!
el iti poate recomanda ce fel de contraceptive poti sa iei si daca iti iasa in sange sau nu!
ca sa ramai insarcinata spermtozoizii din sperma lui trebuie sa ajunga in tine, in ovar si sa fecundeze un ovul, ceea ce inseamna ca el trebuie sa ejaculeze in tine!Numai asa poti sa ramai insarcinata!
Daca tu nu iei anticonceptionale, atunci e indicat sa folositi prezervativul pentru ca in timpul contactului sexual glandul lui secreta un anumit lichid care contine si el spermatozoizi activi care te pot fecunda!
IN cazul in care va decideti sa aveti primul contact sexual si partenerul teu este si el virgin sa nu va speriati pentru ca o sa va raniti amandoi la o penetrare totala!Sa nu incerce sa te penetreze pana tu nu esti destul de uda, lucru care permite alunecarea mai usaora!
sper ca ti-am fost de ajutor cu ceva!
daca mai ai si alte intrebari sau nelamuriri poti sa imi scri, iar daca voi putea te voi ajuta!
pa pa ! ai grija de tine!
0
just me
Nu este medic/terapeut
just me
nu ma gandeam sa facem ceva fara prezervativ, Doamne fereste!!nu-s chiar atat de inconstienta.dar ma gandeam la inca un mod de contraceptie si sunt in dubii cu anticonceptionale, mai ales k nu prea am cu cine sa vb, vreau pe cineva matur, cum am mai zis, matusa mea!sper sa imi gasesc curajul sa ii spun!dak nu, o sa am mare grija cu prezervativul.aseara am avut ocazia sa fiu dezvirginata, dar mi-a fost prea frik, am ramas marcata de ce s-a intamplat vineri si am considerat k e mai bine sa mai astept.sunt impreuna cu prietenul meu de un an si trei luni si inca nu ma simt pregatita, cu toate k il iubesc foarte mult.e din cauza k imi este asa frik sa nu raman insarcinata?ce parere ai?multumesc mult pentru sfaturi!
0
12-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Just me, daca te-a [penetrat cudegetul poti considera ca esti deja dezvirginata.
Insarcinata nu aveai insa cum sa ramii.
Poti lua anticonceptionale fara sa se observe in analizele uzuale de singe, insa mergi neaparat si vorbeste cu un medic de planning familial. Cu certitudine medicul este mai mare decit tine, in plus are si cunostintele necesare, mai mult decit matusa ta.
Oricum, sa stii ca gaby.nicolle spune foarte corect ce spune, te poti baza pe tot ce a scris aici. Ma alatur lui si te sfatuiesc sa mergi la medic pentru anticonceptionale, nu are de ce sa-ti fie frica
0
gaby.nicolle
Nu este medic/terapeut
gaby.nicolle
mutumesc pntru sprijin dr. Evelyn
0
just me
Nu este medic/terapeut
just me
si cu toate astea, un ob nu mi-a intrat..eu ziceam sa vb cu matusa mea sa ma duc la un doctor, k nu vreau sa ma duc singura sau cu prietenul meu.nush ce sa fac...sa vad ce rezolv zilele astea!multumesc mult!
0
19-06-2006, ora 00:00
just me
Nu este medic/terapeut
just me
am tot asteptat sa-mi vian ciclu si vad k nu mi-a venit.trebuia sa se inatmple asta.si cel mai tare sa sperie k nu am dureri..adik nu imi mai dau seama ff putin mijlocul, dar nu mereu..nu stiu ce sa fac.sunt moarta de frica!daca am ramas insarcinata?nu am avut contact sexual nici pana acum, dar mie niciodata nu mi-a inatraziat ciclu atat si nici nu ma dor sanii, cum ma dureau inainte sa imi vine.si mai mult...secretiile sunt vascoase, albicioase, dar nu miros a nimic, si nu ma ustura cand urinez!ce sa fac???iar sunt disperata...:((((
0
10-07-2006, ora 00:00
sufletpustiu
Nu este medic/terapeut
sufletpustiu
Buna
La sfarsitul lunii mai, cam prin 20, am avut un contact sexual neprotejat. A doua zi am luat Postinor 2. Ciclul mi-a venit regulat (in 2 iunie), dar prin 20 iunie mi-a venit din nou ciclul. Poate fi din cauza ca am luat Postinor 2? Mentionez ca in 3 iulie mi-a venit iar ciclul, dar m-a tinut doar 3 zile (mi se pare anormal, pentru ca pe mine deobicei ciclul ma tine pana la 7 zile), si nu a fost in cantitate mare, cum e de obicei. Se poate sa fi ramas insarcinata?
Va rog sa ma ajutati!!!
0
05-06-2008, ora 00:00
gologan
Nu este medic/terapeut
gologan
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un sfat am mai primit ras de al un doctor dar totusi vreau sa mai aflu sfaturi, ca am mai dat comentarii pe site dar inca totusi nu mi sa ras,.bun...sa va spun la inceput am zis ca sunt ipotent, dar mam insela am primit ras si nu sunt miam dat seama, am 20 de ani, deci contacte sexuale nu prea am avut, mai mult masturbarea a fost pe primu loc e am o relatie de cateva luni, deja am avut cateva contacte sexuale, cand credeam ca sunt ipotent deja imi era frica foarte mare, e problema ar fi cu lichidu seminal asta care ma deranjeaza, pe mine. e cand ejaculez ascest lichid cand ejaculez sperma, sau cate o data si amestecat, acest lichid vine singur si fara sa fac nimik doar atunci cand avem imbratisari si altele, deci totul merge ok, e problema se pune cand ejaculez, ce imi puteti spune despre asta, cu timpu va fi ca la incepu, normal?? am primit ras si mi sa spus ca e si din lipsa contactului sexual cu o fata, ca prea multa masturbare, etc...si deja vad ca ar incepe sa dea niste rezultate ca sunt cu iubita, dar vreau sa imi dati niste raspunsuri mai concrete va rog din tot sufletul meu multumesc
0
19-12-2008, ora 19:47
Av3ng3R
Nu este medic/terapeut
Av3ng3R
salut.am si eu o intrebare si vreau sa ma lamuriti ca sunt putin inspaimantat.deci, vreau sa stiu daca lichidul seminal poate sa lase o fata insarcinata.a fost prima data cand am facut sex dupa ce am dezvirginat-o.am folosit prezervativ dar acesta cred ca avea putin lichid seminal pe el deoarece l-am pus prima data, l-am scos pentru ca nu intra si l-am pus iar.am dat cu mana pe prezervativ, am sters din lichid dar tot a mai ramas ceva.nu cred ca a fost in cantitate mare.dar vreau sa imi raspundeti daca poate sa ramana insarcinata sau nu.multumesc.
0
28-12-2008, ora 00:25
sherry
Nu este medic/terapeut
sherry
am si eu o mica intrebare...se poate sa ramai insarcinata cu lichid seminal?vreau sa precizez faptul ca nu ejaculase deloc nici inainte si nici dupa..se poate ramane insarcinata numai cu acel lichid?iar eu sunt virgina...a intrat poate in interior de pe degetele care poate aveau urme de acest lichid...iar penisul care nustiu sigur daca avea lichid seminal pe el a intrat doar pe jumatate sau poate mai bine zis pe un sfert..
0
16-04-2009, ora 01:05
modelino
Nu este medic/terapeut
modelino
am si eu o intrebare...este prima data cand fac asta si sunt destul de speriata... se poate ramane insarcinata cu lichid seminal ? probabil prietenul meu avea pe deget cand m'a atins.. mentionez ca nu a avut loc penetrarea cu degetu si ca sunt virgina..adica mi'a bagat degetul, dar nu a patruns adanc, decat f putin, la suprafata...

insa sunt speriata! pot ramane? vreau rasp plz:((
0
05-10-2009, ora 12:33
only.I
Nu este medic/terapeut
only.I
am si eu o mare problema.sunt virgina, dar sapt trecuta am incercat sa fac ceva cu prietenul meu, nu m-a penetrat, dar am simtit un lichid.Se poate ramane insarcinata asa chiar dak nu m-a penetrat?Ciclul trebuia sa-mi vina de 4 zile si ink nu mi-a venit.:(:(

va rog enorm un rasp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •