Ajutati-ma urgent, va rog! senzatie de greata

Buna ziua!De cateva luni încoace ma confrunt cu o senzatie de greata, care nu persista tot timpul!
Am perioade in care pot manca orice fara sa imi fie greata dar am perioade in care dimineata nu am pofta de mancare si ma trezesc cu greata!Si alte ori orice mananc imi vine sa vomit si dupa ce vomit nu mai am nimic!Mi s-a intamplat intr-o dimineata pe nemancate sa vomit ceva spuma alba sau lichid transparent!!!
Am fost la doctor ca am crezut ca am probleme cu bila, dar nu am nimic e perfect sanatoasa!
Va rog sa ma ajuta-ti!
Am perioade in care pot manca orice fara sa imi fie greata dar am perioade in care dimineata nu am pofta de mancare si ma trezesc cu greata!Si alte ori orice mananc imi vine sa vomit si dupa ce vomit nu mai am nimic!Mi s-a intamplat intr-o dimineata pe nemancate sa vomit ceva spuma alba sau lichid transparent!!!
Am fost la doctor ca am crezut ca am probleme cu bila, dar nu am nimic e perfect sanatoasa!
Va rog sa ma ajuta-ti!
3 comentarii

Senzatia de greata poate fi data de o tulburare a centrului vomei din creier, tulburare a tubului digestiv, o probleme ORL sau tulburari metabolice, intoxicatii, etc

Domnul Doctor si ce pot sa fac, am luat deseori Metocopramid si mi-a trecut...dar dupa un timp iar apare senzatia de greata si dupa trebuie sa vomit!
Va multumesc mult de raspuns !
Va multumesc mult de raspuns !

Ce tratament sa iau, va rog din suflet sa ma ajutati!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intoxicatie alimentara poate fi insotita de vertij cu greata si voma?
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 13greturi, balonari
- 5oboseala, greata-sunt disperata!
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 9Durere in piept
- 0greata permanenta
- 0stari de greata, cauza?
- 13Am mancat cu pofta si mi s-a facut rau
- 7greata, voma
- 3Senzatii de greata
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 10Ameteli, greturi etc
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 11greata, lipsa totala a poftei de mancare, durere de picioare, in special zona genunchi
- 2Greturi inaintea mestruatiei
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 0Simptome de greata si dureri de burta.
- 2Ameteala, greata, cofuzie
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: