Ajutati-ma! baiat de 9 ani, din luna ianuarie ii ies pe corp niste bube mari, ca urzicat
Buna ziua!Am un baiat de aproape 9 ani, si din luna ianuarie a inceput sa ii iasa pe corp niste bube mari, ca urzicat.Am fost cu el la dermatologie, la alergologie, i-am facut toate analizele, teste alergologice si toate i-au iesit bune.De la dermatologie mi-au spus sa-i dau aerius si sa il dau cu o crema de la bioderma, dar degeaba.Va rog sa ma ajutati!Unde sa mai merg cu el? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la un al medic dermatolog.
Tratamentul urticariei este de durata.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la un al medic dermatolog.
Tratamentul urticariei este de durata.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna ziua!Am fost la 2 dr dermatologi.De fiecare data imi dau sa-i fac altfel de analize pt ca nu au idee de la ce ii ies bubele.I-am facut toate analizele de sange, de urina, coproparazitar, coproparazitologic, heliobacterul, alergiile acelea pe mana, alergii la mancare din sange, si la caine si la pisica mi-au dat sa-i fac.La el ii ies din luna ianuarie, deci ma gandesc ca nu poate fi la ceva flori sau polen.L-am tinut o saptamana si la regim si tot i-au iesit.Si in 90 la suta din cazuri ii ies cam la 20 min dupa ce iesim afara, dar ii ies si stand in casa.Chiar nu imi pot da seama de la ce.Ii dau o pastila de aerius pe zi si degeaba.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urticarie, fetita de 5 ani
- 4Urticarie ?
- 5sindrom sufebril urticaria si sindrom de malabsortie
- 3urticarie
- 5tratament lamblia
- 5urticarie acuta.. prednisonul este indicat?
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 13mancarimi groaznice ale pielii
- 1urticarie repetata
- 6Mancarimi si urticarie in special noaptea. Imi ies bube de 1 cm in diametru noaptea
- 3Urticarie si dureri articulare
- 1Nu stiu cum sa scap de urticarie...
- 0Mancarimi in special noaptea posibil urticarie
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 13Urticarie sau Raie?
- 3urticarie colinergica
- 0despre boli de piele
- 2Bubite
- 1Bubițe sub piele
- 0Mancarime Insuportabila
Mai multe informații despre: Urticaria
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: