heliobacter pilory
Buna ziua.Dupa o urtivarie urata si starin de rau am fost diagnosticata de un medic alergoloc cu urticarie acuta alergica.La analize a iesit si infectie cu heliobacter pilory.
Am primit urnmatorul tratament:quamatel, singilair si xyzal.
Se poate trata fara antibiotic infectia cu heliobacter?Multumesc
Am primit urnmatorul tratament:quamatel, singilair si xyzal.
Se poate trata fara antibiotic infectia cu heliobacter?Multumesc
1 comentarii
Nu, infectia cu H.pylori se trateaza mereu cu antibiotice, dar nu mereu necesita tratament. Aceasta bacterie se gaseste si in stomacul multor oameni sanatosi, de aceea exista un grad de subiectivism daca trebuie tratat cand nu exista simptome.
Avand in vedere terenul alergic, medicul a ales sa neglijeze aceasta infectie asimptomatica pentru a nu produce evenimente alergice in urma tratamentului.
Daca insa aveti simptome de suferinta gastrica si cu atit mai mult daca aveti o gastroscopie efectuata in ultimele 6 luni si sunt semnele unei afectiuni gastrice atunci fara indoiala infectia cu H. pylori trebuie eradicata, existand mai multe scheme in acest sens. Cea mai comuna e o combinatie de un inhibitor al pompei de protoni(pantoprazole sau lanzoprazol)+2 antibiotice-amoxicilina si claritromicina, tratament pe care vi-l prescrie un gastroenterolog sau internist.
Avand in vedere terenul alergic, medicul a ales sa neglijeze aceasta infectie asimptomatica pentru a nu produce evenimente alergice in urma tratamentului.
Daca insa aveti simptome de suferinta gastrica si cu atit mai mult daca aveti o gastroscopie efectuata in ultimele 6 luni si sunt semnele unei afectiuni gastrice atunci fara indoiala infectia cu H. pylori trebuie eradicata, existand mai multe scheme in acest sens. Cea mai comuna e o combinatie de un inhibitor al pompei de protoni(pantoprazole sau lanzoprazol)+2 antibiotice-amoxicilina si claritromicina, tratament pe care vi-l prescrie un gastroenterolog sau internist.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8helicobacter pylori si reflux grastro-esofagian
- 1Nu stiu cum sa scap de urticarie...
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 6helicobacter pylori iesit la analize, o fi si din cauza fumatului?
- 1Urticarie
- 3urticarie colinergica
- 2Bubite
- 0Interpretare analize Helicobacter Pylori
- 3Helicobacter pylori, test pozitiv 14.8
- 7Intoxicație sau alergie?
- 4Helicobacter pylori !! test pozitiv
- 0Eruptii pe piele
- 6Urticarie, alergie
- 0Helicobacter Întrebare despre cresterea/scaderea in greutate
- 2Urticarie care apare si dispare din senin
- 0Alimente contaminate des cu Helicobacter pylori
- 0Heicobacter pylori, o provocare
- 0Alimentația în infecția cu Helicobacter pylori ?
Mai multe informații despre: Urticaria infectia cu helicobacter pylori
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: