Regim Urticarie

Buna ziua, aseara am fost diagnosticata cu urticarie si iau urmatoarele medicamente Aerius si Nizoral.
Vreau sa stiu ce alimente am voie sa consum pentru regim.
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Vreau sa stiu ce alimente am voie sa consum pentru regim.
Va multumesc si va doresc o zi buna!
2 comentarii

Fara prajeli, mezeluri, ciocolata, bauturi carbogazoase, totul fiert sau la cuptor, cel putin o saptamana-doua.

Poate reusiti sa identificati alimentul care a declansat urticaria, daca aceasta este de natura alimentara. Chiar daca nu va stiti alergica la un anumit aliment, este posibil sa reactionati la aditivii din el, daca nu era proaspat, sau preparat corect. Ca dieta ar fi bine sa evitati cel putin pana dispare eruptia si faceti tratament, alimentele cunoscute ca alergenice: oua, peste si fructe de mare, arahide, fructe cu seminte mici gen kiwi, capsuni, soia. De asemenea ar trebui evitate alimentele excitante si vasodilatatoare, cum ar fi cele care contin cacao, cafea, alcool, condimente iuti. Sunt de asemenea de evitat in general alimentele cu aditivi gen coloranti in special azoici, sulfiti si benzoati (a se vedea etichetele), mezelurile, conservele. Este bine ca alimentele sa fie proaspete, de sezon de la noi, preparate in casa. Dintre tratamentele naturiste pot fi de folos extractul gemoterapic de coacaz negru si de catina alba (Plafar).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urticarie, fetita de 5 ani
- 209urticarie cronica
- 6regim alimentar in urticarie acuta la copil..
- 0urticarie sau alergie ?
- 60Regim alimentar pentru urticarie acuta
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 3Adolescent de 2 luni se confrunta cu o urticarie foarte urata
- 1Urticarie.
- 1urticarie dermografism
- 0Intrebare despre antihistaminice
- 2urticarie colinergica
- 3urticarie colinergica
- 2Mamcarime in jurul gatului si a decolteului
- 1Urticarie pe sistem nervos
- 1Mâncărime excesivă la contactul fizic și trecerea de la rece-cald
- 10Urticarie
- 0Mancarime Insuportabila
- 0Erupții cutanate