ajutați-ma cu un sfat cu hpv
Am 21 de ani și de 2ani jumătate am o relație cu actualul meu partener.
In luna Octombrie 2016 am fost la control la ginecolog unde ca de obicei mi-a făcut și Pap. Nici nu am fost prea interesată de rezultat fiind obișnuita sa iasă ok, însă când l-am citit era prezent LSIL. Pana sa ajung la doctor am citit pe net și bineînțeles m-am speriat. Doamna doctor mi-a dat sa fac depistare și hpv și a ieșit 66, ne-a prescris isoprinosine pentru mine și partenerul meu și ovule aldara. In Ianuarie am fost la control și la fel am făcut PAP Și tot a ieșit LSIL. Am mai făcut o cura ALDAra și mi-a spus sa mai iau și ceva pe baza de plante pentru imunitate. In Aprilie am fost iar la control, aceeași poveste doar ca acum mi-a dat cicatridina și a zis ca dacă și după asta iese la fel vom merge mai departe cu investigațiile. Menționez ca de fiecare data sa uitat la Col și a zis ca e curat nu se vede nimic pe el. Azi am fost la control și aștept rezultatul de la pap. Întrebarea mea este ce trebuie făcut mai departe? Doamna doctor zicea ceva de eliminarea zonei afectate (ceva electrocauziune sau ceva de genul).
In luna Octombrie 2016 am fost la control la ginecolog unde ca de obicei mi-a făcut și Pap. Nici nu am fost prea interesată de rezultat fiind obișnuita sa iasă ok, însă când l-am citit era prezent LSIL. Pana sa ajung la doctor am citit pe net și bineînțeles m-am speriat. Doamna doctor mi-a dat sa fac depistare și hpv și a ieșit 66, ne-a prescris isoprinosine pentru mine și partenerul meu și ovule aldara. In Ianuarie am fost la control și la fel am făcut PAP Și tot a ieșit LSIL. Am mai făcut o cura ALDAra și mi-a spus sa mai iau și ceva pe baza de plante pentru imunitate. In Aprilie am fost iar la control, aceeași poveste doar ca acum mi-a dat cicatridina și a zis ca dacă și după asta iese la fel vom merge mai departe cu investigațiile. Menționez ca de fiecare data sa uitat la Col și a zis ca e curat nu se vede nimic pe el. Azi am fost la control și aștept rezultatul de la pap. Întrebarea mea este ce trebuie făcut mai departe? Doamna doctor zicea ceva de eliminarea zonei afectate (ceva electrocauziune sau ceva de genul).
1 comentarii
Aveti indicatie de colposcopie si rezectia leziunii (care se identifica cel mai adesea la colposcopie) cu rezultat bioptic in functie de care se stabileste urmarirea ulterioara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 27HPV - mai poti face copii? Se transmite?
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 9condiloame HPV
- 20infectie hpv
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 5cum va protejati copiii daca aveti hpv?
- 2Diagnostic HPV
- 3probleme penis
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 0Hpv, conizatie si vaccin
- 0Hpv tulpina 52 si sarcina
- 1HPV 6, 31
- 9Analize genotipare hpv
- 0Hpv in test dupa transmitere
- 3Rolul Probioticelor in Negativizarea HPV 18 si ameliorare CIN2
- 3Hpv
- 6Transmitere HPV
- 1Intrebare hpv
- 3Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: