agorafobie
pt aceasta forma de fobie, este un tratament concret care sa duca la vinecarea completa?
multumesc!
multumesc!
4 comentarii
Da, asta nu e ceva chiar atât de rar.
multumesc pt raspuns.sint convinsa ca nu e atit de rar.dar am incercat f. multe tratamente.
cred ca ai incercat f multe tratamente dar esenta in homeopatie este sa ai rabdare.cauta un medic homeopat bun, si tine legatura indeaproape.insa tratamentul in homeopatie nu se poate da pe net...Deci nimeni nu poate sa iti spuna ia asta sau asta...Tratamentul este individualizat in functie de pacient nu exista ca in medicina alopata tratamente dedicate pt anumite boli.Oricum decat sa te indopi cu tranchilizante...nu prea vad alta solutie decat sa ai rabdare si sa cauti un homeopat.
ana1, multumesc pt raspuns, o sa caut un hemeopat aici unde sunt...si, nu iau tranchilizante, am trecut de mult de acea perioada, acum doar incerc unele ex de respieratie, autocontrol, si autosugestie; merg dar la fel, trebuie multa rabdare...
Multumesc din nou, chiar nu asteptam un tratament pe net, daca citesti din nou intrebarea, si dagnosticul, este desrul de simplu...cu stima, Ramona.
Multumesc din nou, chiar nu asteptam un tratament pe net, daca citesti din nou intrebarea, si dagnosticul, este desrul de simplu...cu stima, Ramona.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4emotivitate exagerata
- 54am 6 ani de cand ma lupt cu depresia-anxioasa.
- 12sint agorafoba, mai scap de ia?
- 31de 4 ani am agorafobie!!!
- 2agorafobie!
- 44Tratamente pentru agorafobie si atacuri de panica
- 10Agorafobie - detalii :>
- 5Agorafobia si secretul ei.
- 4stare special de grava de agorafobia
- 6stare special de grava de agorafobia
- 7deviatie sept partea dreapta si sinuzita cu indicatie de operatie...
- 1Agorafobie
- 1019 ani si atac de panica
- 10Agorafobie de vreo 5 ani
- 2panica cu agorafobie
- 8Anxietate cu atacuri de panica si agorafobie
- 1Agorafobia cronica se poate vindeca?
- 7Tratament homeopat anxietate sociala?
Mai multe informații despre: Agorafobia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: