afte bucale copil 5 ani
am un baietel de 5 ani.Am observat ca ii apar foarte des afte bucale in gurita (pete ca si cum ar fi ars cu o tigara). Frecventeaza gradinita si am pus problema pe seama gradinitei si a colectivitatii dar am observat ca si vacante cand nu frecventeaza colectivitatea ii apar afte. acasa are lingurita lui cana lui. ii aplic glicerina boraxata si ii trece nu i se intinde pe toata limba.
care ar putea fi cauza?
care ar putea fi cauza?
3 comentarii
eu am avut afte, dar nu mi-au aparut niciodata pe limba ci doar pe interiorul gurii, fara limba. fa o "solutie" din ceai de musetel concentrata si pune bicarbonat mult. si da-i sa se clateasca in gura si sa tina un minut doua, cat poate (pt k e foarte rau la gust). de cateva ori pe zi. mie mi-a zis o asistenta si mi-a trecut imediat. dar, poate nu sunt afte. incearca asa, si daca nu merge, du-l la medic...
sI BICARBONATUL E OK. Cel putin 3-4 zile cat vei incerca sa-l tratezi nu a5re voie lapte, fructe acre - citrice, alte produse lactate.
Ia de la plafar tinctura de "LEMN CAINESC" citeste prospectul, aplica cum scrie acolo si AI REZOLVAT PROBLEMA!:)
Aftele mai apar si de la febra, de la lapte uneori sau alte derivate lactate. Trece!
sanatate
Ia de la plafar tinctura de "LEMN CAINESC" citeste prospectul, aplica cum scrie acolo si AI REZOLVAT PROBLEMA!:)
Aftele mai apar si de la febra, de la lapte uneori sau alte derivate lactate. Trece!
sanatate
faceti un exudat si vedeti sa nu aiba candida, specificati ca doriti si pentru fungi.Enormal sa faca si in vacanta, pentru ca o data ce exista ciuperca in organism se activeaza mereu.DACA ARE CANDIDA O SA FACA SI O ANTIFUNGIGRAMA SI MEDICUL VA STABILI IN FUNCTIE DE ASTA TRATAMENTUL.COPILUL MEU ARE 2 ANI SI AM PATIT LA FEL, I-AM DAT MAI MULTE ANTIFUNGICE DAR PANA LA URMA A TRECUT CU DIFLUCAN.SANATATE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care este cauza aparitiei permanente a aftelor?
- 0Afte?
- 3Afte bucale frecvente
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 8Puroi la masea
- 3puroi la masea
- 1Masea umflata
- 12Puroi la masea
- 2Puroi la masea!
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 8Afte Bucale (poze) - Un cosmar fara rezolvare
- 2Puroi la maseaua dreapta
- 1Afte spre cerul gurii +aspect de limba alba