Afta bucala
Buna seara! Acum doua saptamani am simtit o durere in partea dreapta in gura. Initial am crezut ca este vorba despre o durere de masea, dar ulterior am simtit ceva pe gingie. Pe moment am fost convins ca este un abces, insa pe parcurs am obserbat ca era de fapt o afta. In fine, durerea era extinsa (gat, cap, sinus, pomete). Cand eram gata sa fac o vizita la doctor, mai ales ca vin sarbatorile, surpriza, mi-a reaparut o afta dar in zona inferioara central, Problema este ca simt o durere si in ganglionul aflat in vecinatatea aftei. Se poate asa ceva? E o infectie raspandita sau tine doar de aceste afte, in speta o imunitate deficienta. Tin sa precizez ca de acum 2 saptamani nu ma parasesc deloc durerile de cap, plus ca mi se inrosesc si urechile (nu neg ca poate fi diferenta de temperatura resimtita, lucrand intr-un mediu ce favorizeaza lucrul acesta).
2 comentarii
afetele bucale./ nu sunt si nu au fost niciodata o problema locala
aftele bucale tin de problemele tractului digestiv, de regimul alimentar ( deseori apar dupa consumul de fructe acre, acide sau tratae chimic...
tre sa faci consult la ORL si Gastrologie
aftele bucale tin de problemele tractului digestiv, de regimul alimentar ( deseori apar dupa consumul de fructe acre, acide sau tratae chimic...
tre sa faci consult la ORL si Gastrologie
Buna seara domnule Doctor Flueraru am mare nevoie (din nou) de sfatul dumneavoastra. Prietenului meu ia aparut, cam de o saptamana, ca o afta pe interiorul obrazului (in gura) cat un bob de mazare nedureroasa. S-a dat cu propolis iar azi cu albastru de metil, nu ia trecut! A avut si cazeum tot cam in aceea perioada, dar s-a limpezit cu ceai de musetel, alcool iodat si bicarbonat si nu mai are.Nu il doare, oare ce poate sa fie??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe dureroase in gura - gingie, obraz- posibil afte?
- 275Puroi la masea
- 46Limba crapata si dureroasa
- 6pe gingie am o umflatura rosie, de marimea unui bob de mazare
- 1despre afte
- 0Afte?
- 5afte bucale, usturime in gat
- 3puroi la masea
- 2Puroi la masea!
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 7Puroi la incisiv