Afte bucale
Buna ziua AJUTOR copilul meu are 7 luni de ieri nu mai vrea sa mai ia sanul si refuza orice fel de mâncare azi a mâncat cateva lingurite de iaurt...are saliva in exces cand ma apropii cu mâncare de gurita lui plânge e foarte agitat si plânge din orice... febra nu a facut deloc pana in prezent insa acum in timp ce plângea am opservat pe centrul limbii instre gât o pata rosie mare am incercat sa ating acolo si se simte ceva aspru ca si cum ar fi carne crescută acolo la limba dar doar acolo nu are pe interiorul buzelor a obrajilor sau pe cerul gurii tin sa mentionez ca orice prinde in mana baga in gura si strânge in gingii apoi lesina in plans.L-am dat cu glicerina la acea bubita de pe limba dar nici un rezultat.Care sa fie cauza faptului k nu mănâncă si a agitatiei eruptia dintilor sau bubita si ce este acea "bubita" de pe limba va rog ajutatima
1 comentarii
Buna dimineata
Cauza agitatiei copilului si refuzul alimentatiei, foarte probabil, este leziunea pe care ati sesizat-o.
De aceea trebuie sa ungeti intre mesele date sugarului atat sfarcul si areola sanilor Dvs. cat si gurita copilului (limba, interiorul obrajilor, gingiile, cerul gurii - chiar daca nu are ranile peste tot) cu Solutie Contra Aftelor, cu un tampon curat de tifon imbibat.
Faceti acest lucru intre mese, cam 3 zile si va orientati daca mai este nevoie dupa aspectul gurii si starea sugarului.
Cauza agitatiei copilului si refuzul alimentatiei, foarte probabil, este leziunea pe care ati sesizat-o.
De aceea trebuie sa ungeti intre mesele date sugarului atat sfarcul si areola sanilor Dvs. cat si gurita copilului (limba, interiorul obrajilor, gingiile, cerul gurii - chiar daca nu are ranile peste tot) cu Solutie Contra Aftelor, cu un tampon curat de tifon imbibat.
Faceti acest lucru intre mese, cam 3 zile si va orientati daca mai este nevoie dupa aspectul gurii si starea sugarului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ma ustura gatul ingrozitor
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 7Nu stiu ce este da nu vrea sa mai treaca?!?!
- 3afte bucale copil 5 ani
- 2Afta bucala
- 14Stomatita aftoasa recurenta, afte imense pana la 4 cm
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 0Imi apar foarte multe afte
- 1Afte bucale pe cerul gurii
- 2Afta bucala, sau ceva mai grav?
- 14Gingii umflate limba ustura si afte pe obraji inferiori
- 1aftele la copil de 1 an si 3 luni
- 2Puroi la maseaua dreapta
- 4Afta recidivanta
- 9dureri dantura
- 2Afte pe locul dupa extractia molar 3 (de minte)
- 1Afta pe lateralul limbi
- 2Afta
- 2Gura
Mai multe informații despre: Aftele bucale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: