AD si Anxietatea.
Buna ziua.
Sunt mai vechi pe forum dar nu am mai intrat deoarece eram in remisie si voiam sa uit. Eram...
Acum ca prietena mea veche, depresia, a revenit voiam sa stiu daca cumva din cauza AD-ului am anxietate foarte mare, mai mare decat de obicei. Iau doar AD fara anxiolitic. Sunt in Anglia dar cred ca este ceva asemanatir cu Cipralex... Cred. Orice raspuns este bine venit!
Multumesc.
Sunt mai vechi pe forum dar nu am mai intrat deoarece eram in remisie si voiam sa uit. Eram...
Acum ca prietena mea veche, depresia, a revenit voiam sa stiu daca cumva din cauza AD-ului am anxietate foarte mare, mai mare decat de obicei. Iau doar AD fara anxiolitic. Sunt in Anglia dar cred ca este ceva asemanatir cu Cipralex... Cred. Orice raspuns este bine venit!
Multumesc.
4 comentarii
Buna seara,
Este foarte probabil ca este o combinatie nepotrivita. AD este facut sa stimuleze, efect care poate agrava anxietatea.
Dintr-o alta perspectiva, incercati sa va ganditi daca nu cumva ceva se repeta in viata dumneavoastra, de aici si revenirea unor simptome (s-a reactualizat cauza).
Este foarte probabil ca este o combinatie nepotrivita. AD este facut sa stimuleze, efect care poate agrava anxietatea.
Dintr-o alta perspectiva, incercati sa va ganditi daca nu cumva ceva se repeta in viata dumneavoastra, de aici si revenirea unor simptome (s-a reactualizat cauza).
Buna seara!
Nu ar fi avut ce sa imi declanseze un atac de panica in acel moment, chiar eram linistit pot zice. E a treia zi de cand sunt pe AD si ma gandeam ca, poate din cauza asta am anxietate mai accentuata decat de obicei. Cat despre revenirea cauzei depresiei... Nici nu stiu de la ce sau de unde am dobandit o.
Nu ar fi avut ce sa imi declanseze un atac de panica in acel moment, chiar eram linistit pot zice. E a treia zi de cand sunt pe AD si ma gandeam ca, poate din cauza asta am anxietate mai accentuata decat de obicei. Cat despre revenirea cauzei depresiei... Nici nu stiu de la ce sau de unde am dobandit o.
In prima luna de tratament se pot amplifica simptomele. Ad-ul este si pentru anxietate si pentru depresie. Rezistati 3-4 saptamani ca va fi bine. Dupa aceasta perioada efectele secundare vor disparea.
Multumesc frumos pentru raspunsuri, ce i drept s au redus starile doar dupa 5 zile, cel putin asa observ. Cat despre anxietate. It.s over 9000 :)). Asta e, suport acum sa imi fie mai bine mai tarziu. Sper.
Multumesc
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care efectul schimbarii medicamentelor in tratarea depresiei?
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 95-HTP (5-hidroxitriptofan), un antidepresiv natural foarte bun
- 3Interactiuni seroxat? Urgent
- 5simptome dupa ce iau xanax si alprazolam
- 1asociere 2 medicamente impotriva depresiei
- 2Remotiv si efectele adverse
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 1Cine antidepresive
- 3Anxietate, Depresie sau alte afecțiuni?
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 5Cola
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 2Tratament Mirzaten
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta
- 10Antidepresive toc insomnii !
- 4Depresie, anxietate generalizată
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: