Acufene si infectie
De aproximativ un an am acufene pe urechea stanga, au debutat dupa ceva ce parea o raceala mai ciudata, putina febra, fara tuse. Acufelene uneori sunt nonstop, cu zilele, ca un gaz fasaind la aragaz, in alte zile dispar aproape complet. De asemenea VSH-ul (21+) si fibrinogenul ies marite (450). Factorul reumatoid a fost de asemenea gasit pozitiv in doua randuri dar fara nici un alt simptom care sa confirme reumatismul. Ca simptome suplimentare am o senzatie de presiune in partea stanga a capului, in partea stanga a maxilarului, in spatele urechii si putin in muschii gatului.
Primul doctor ORL mi-a zis ca-i deviatie de sept, m-a trimis sa fac tomografie si n-a iesit deviatie de sept. Al doilea doctor ORL a ignorat complet analizele si a zis ca-i o problema musculara si sa fac fizioterapie. Am facut, n-a avut nici un efect. Doctorita de familie insista ca-i infectie de focar, dentar sau sinusuri dar CT-ul a infirmat-o la sinusuri. Dentistul, dupa ce m-a pus sa fac o radiografie panoramica, a zis ca nu e de la dantura. Un doctor oro-maxilo-facial a zis ca nu-i TMJ si nici altceva nu vede.
Sunt in pana de idei, am infectia si acufenele astea de un an si inca nu am un diagnostic corect. Aveti vreo idee?
Primul doctor ORL mi-a zis ca-i deviatie de sept, m-a trimis sa fac tomografie si n-a iesit deviatie de sept. Al doilea doctor ORL a ignorat complet analizele si a zis ca-i o problema musculara si sa fac fizioterapie. Am facut, n-a avut nici un efect. Doctorita de familie insista ca-i infectie de focar, dentar sau sinusuri dar CT-ul a infirmat-o la sinusuri. Dentistul, dupa ce m-a pus sa fac o radiografie panoramica, a zis ca nu e de la dantura. Un doctor oro-maxilo-facial a zis ca nu-i TMJ si nici altceva nu vede.
Sunt in pana de idei, am infectia si acufenele astea de un an si inca nu am un diagnostic corect. Aveti vreo idee?
1 comentarii
trebuie sa faci o Audiograma completa ( aer+ os)
sa faci o Timpanograma
atasazele pe mail
acolo imi scrii varsta, inaltimea Kg, probleme de coloana cervicala, inima, ficat, intestine, rinichi
sa faci o Timpanograma
atasazele pe mail
acolo imi scrii varsta, inaltimea Kg, probleme de coloana cervicala, inima, ficat, intestine, rinichi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mama mea sufera de ameteli - ajutati-ma
- 5surditate brusc instalata + acufene
- 5surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
- 7acufene?!
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 13Acufene
- 3Trauma sonora, acufene
- 6acufene
- 14poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene?
- 1Clear tinitus folostste cineva?
- 6Acufene pulsatile urechea dreapta
- 5Acufenie
- 5Acufene la o varsta frageda..
- 10Acufene urechea dreapta
- 1Articulatie temporo-mandibulara
- 4Vuiet continuu in cap + acufene urechea dreapta
- 4Acufene
- 11Acufene si ureche infundata
Mai multe informații despre: Acufene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: