surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
Buna!
A gasit cineva un tratament naturist pentru surditate brusc instalata urmata de aparutia acufenelor. Cauza surditatii este un spasm vascular.Audiograma si testul BERA au indicat o scadere cu 70% a auzului la urechea stanga! Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
A gasit cineva un tratament naturist pentru surditate brusc instalata urmata de aparutia acufenelor. Cauza surditatii este un spasm vascular.Audiograma si testul BERA au indicat o scadere cu 70% a auzului la urechea stanga! Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
5 comentarii
salut
de ce nu mergi la un medic sa incerci un tratament medicamentos si eu am o otoscleroza, insa in aceste boli de cele mai multe ori se rezolva pe cale chirurgicala mergi la dr. prof Ataman in Bucuresti la sp Panduri
de ce nu mergi la un medic sa incerci un tratament medicamentos si eu am o otoscleroza, insa in aceste boli de cele mai multe ori se rezolva pe cale chirurgicala mergi la dr. prof Ataman in Bucuresti la sp Panduri
Multumesc frumos pentru raspuns! Am fost internati la spitalul Panduri si am facut o saptamana tratament perfuzabil dar fara o imbunatatire vizibila a starii sotului meu...
Nu se vindeca aceasta "Surditate brusc instalata" ??? :(
Buna
As vrea sa stiu unde se poate face acest test bera pentru o fetita de 2 ani, in vederea implantului. si ce reprezinta testul bera?
Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu unde se poate face acest test bera pentru o fetita de 2 ani, in vederea implantului. si ce reprezinta testul bera?
Multumesc anticipat.
Noi am facut testul BERA la Spitalul ORL Panduri. Testul releva in ce masura celulelesi nervul auzului sunt functionale. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Hipotiroidismul tratat naturist?
- 5Helicobacter Pylori - tratament naturist
- 7tratament surditate
- 4se poate tratament naturist?
- 3tratament naturist pt. guta
- 0Tratament antireumatic cu produse din plante medicinale
- 7Vindecarea bolilor aparent incurabile prin terapie naturista
- 8hipertensiune - acufene
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 0radacina de rubarb (asiatic), si plantele din essiac
- 7Tincturi simple (dintr-o singura planta) deosebit de eficiente in tratarea bolilor
- 1Tratamente naturiste curative pentru hemoroizi interni si externi
- 3Va rog recomandati-mi un medic naturist
- 2Amigdale inflamate, exista un tratament naturist?
- 1discreta scolioza sinistroconcava cu rectitudinea coloanei lombare de profil
- 2tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
- 19BioBran 1000 si ceai Essiac... cancer pancreas
- 6Acufene pulsatile urechea dreapta
- 2Am lichen plan eroziv și iau tratament cu medrol și plaquenil
Mai multe informații despre: Medicina naturista Acufene Surditatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: