acnee chistica

17-09-2012
missoana
Nu este medic/terapeut
missoana
Ce tratament, este recomandat pentru acneea chistica? medicul a recomandat, tetraciclina 2 luni si skynoren, a trecut mai bn de o luna si nu se vede nici o schimbare.am schimbat skynorenul cu brevoxyl. sper sa aiba un efect.
Sapunul sebamed ( seba scris cu verde) este indicat?
Va multumesc!
4 comentarii
0
17-09-2012, ora 15:24
VN4EVER
Nu este medic/terapeut
VN4EVER
Am avut cosuri timp de 3-4 ani, mai am si acum cateva dar nu mai sunt ca inainte. Dimineata spala-ti fata cu un sapun mai bun sau unul de copii, te stergi pe un prosop, dupa iti iei discuri demachiante si spirt si iti dai pe fata, de 2 ori pe zi e ok, si lasi fata intacta si incerci sa te feresti cat mai mult de praf. Nu mai consuma multe grasimi, bauturi acidulate si nu mai sta in fum de tigara. Dupa 2 saptamani daca nu iti da nici un rezultat poti schimba sau face ce crezi tu ca e mai bine. Eu am trecut prin perioada ca asta si am cheltuit extrem de multi bani pe dermatologi si medicamente ce nu au dus la nici un rezultat. Astept un raspuns dupa 2 saptamani. Sanatate
0
17-09-2012, ora 16:46
missoana
Nu este medic/terapeut
missoana
buna.acneea nu este pe fata, ci pe spate, si este una severa, cosurile sunt pe tot spatele unul langa altul, cu profunzime iar cand coc, pe langa puroi mai este si sange.nu este o simpla acnee.e de mult timp si nu mai scap, de asta sunt interesata de un tratament eficient pentru o problema severa.
multumesc pentru sfaturi.
0
19-09-2012, ora 17:44
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna!
Si eu am avut ceva probleme cu aceste cosuri pe spate insa nicium atat de grav ca tine. Mie mi s-a recomandat la vremea respectiva ( acum multi ani, aveam cam 14 ani) foarte multa plaja pe spate. Soarele m-a scapat de cosurile de pe spate. Vara viitoare aplica si aceasta varianta, poate va da rezultate, insa adu-ti aminte, trebuie sa te bronzezi foarte tare.
0
23-10-2013, ora 13:36
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
buna, incearca cu un sapun cu sulf.toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  •