rubeola dupa ror, posibil?
Unui copil de 15 luni i s-a facut vaccinul PRIORIX impotriva ror, la 18 luni a fost diagnosticat de catre medicul de familie cu rubeola. Este posibil? Din ce am citit pe site-ul dvs. starea lui ar trebui sa se amelioreze, dar in a doua zi a eruptiei a facut febra 39.3.
Multumesc
Multumesc
5 comentarii
Desigur că este posibil. La vârste mici rubeola evoluează de regulă foarte bine.
pana la ce temperatura se poate ajunge in faza de eruptie a rubeolei? este posibil ca in a4a zi sa faca in jur la 40 grade? mantionez ca au fost facute analize la sange si la unrica si au iesit ok, doar limfocitelel marite
40 de grade este un pic cam neobişnuit (deşi nu imposibil), mai ales dupa 4 zile de la eruptie. Trebuie verificat sa nu fie vorba de o complicatie. Sau de altceva decât rubeolă.
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si sfaturi, intr-adevar a fost si altceva: desi incredibil pare, copilul meu a facut febra foarte mare la eruptia tuturor dintilor, iar acum au inceput si caninii (sper sa fie ultima batalie) dupa spargerea gingiei, imediat a doua zi, febra nu a mai crescut de 37 grade :)
dar a erupt doar primul canin. mai avem de chinuit la inca 3.
multa sanatate tuturor
dar a erupt doar primul canin. mai avem de chinuit la inca 3.
multa sanatate tuturor
fiica mea are 9 ani Ieri i-au aparut pe corp niste pete rosii ca niste urzicaturi dar pe fata nu are.Este imbujorata doar.ganglionii nu sunt umflati.eu stiu ca am avut acum cativa ani rubeola luata de la ea(era la gradinita atunci)Medicul de familie a zis ca s-ar putea sa fie rubeola... Cum aflu axact?daca nu are greturi sau scaune proaste, nu poate fi alergie, sau altceva de la alimentatie...?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3febra foarte mare la copil
- 4anti rubeola igg foarte mare, inm neg...12 saptamani...help!
- 3face febra dar nu stiu de ce
- 5Vomit verde
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 3dureri abdominale in partea dreapta, febra 37, 8 si stari de voma
- 0Pete rubeola
- 1Febra si secretii nazale
- 0Febra mare!
- 4Febra sub 38 si stare generala proasta
- 1copilul meu a fost diagnosticat cu pneumonie
- 4Secretii nazale... copil de 3 ani si 8 luni
- 5Interpretare analize citomegalovirus si rubeola
- 3Temperatura de peste 38 de o saptamana
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 0febra la 5 saptamani de sarcina