40 ani - amorteli...
Buna..sunt noua pe forum, am 40 de ani si de la un timp imi amorteste partea stanga, si limba o simt amortita.am cateodata si palpitaii.o fi grav sau ets edin cauza oboselii
8 comentarii
Va recomand sa faceti un contol neurologic
Va multumesc pentru raspuns...am fost.. si mi-am facut control neurologic,.nimeni nu imi gaseste nimic..putei s aimi recomandati altceva
Incercati sa luati un preparat pe baza de calciu si vit D + magneziu
Aceiasi problema o am si eu de 2 3 luni imi simpt limba amortzita in partea stanga!!! Inainte sa am aceasta problema am fost la medicul chirurg si mi-am scos 2 masele de minte, dupa care am folosit apa de gura! e posibil sa imi fi afectat vre-un nerv ceva !? Exista oare vre-un remediu la problema aceasta mai ales ca acum nici nu prea am timp sa consult un medic :(!
Iar dak beau ceva acidulat senzatiza de amorteala se transforma intru-na intepatoare
NOUA PE FORUM!!AJUTATI MA!
ajutati ma va rig frumosss!!!!!!!!anul trecut am avut o pareza faciala periferica pe partea stanga dupa care miam revenit dar de atunci imi amorteste fata si acum de ceva vreme o saptamana ma doare mana si piciorul stang iar degetele de la picior mis amortite.2 dintre ele.le simt dar am o senzatie cand umblu.am facut ekg si e bun nu stiu ce sa mai fac oare ce as putea sa am dati mi un indiciu macar.tot timpul mie gandul tot la asta sunt nelinistita ma panichez ca as putea avea ceva grav!1
ajutati ma va rig frumosss!!!!!!!!anul trecut am avut o pareza faciala periferica pe partea stanga dupa care miam revenit dar de atunci imi amorteste fata si acum de ceva vreme o saptamana ma doare mana si piciorul stang iar degetele de la picior mis amortite.2 dintre ele.le simt dar am o senzatie cand umblu.am facut ekg si e bun nu stiu ce sa mai fac oare ce as putea sa am dati mi un indiciu macar.tot timpul mie gandul tot la asta sunt nelinistita ma panichez ca as putea avea ceva grav!1
am uitat sa mentionez ca am 23 de ani!multumesc
raspundeti mi va rog din inima!plang toata ziua nu stiu unde sa merg!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 6Maini si picioare amortite
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 6Amortire deget inelar si mic mana stanga de aprox. 3 saptamani
- 4Problema persistenta.
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 5m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos
- 1Amorteala si furnicaturi la nas de 3 zile
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 1Ameteala inexplicabila, amorteala brate
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 3Imi amorteste corpul!
- 5Gingie, dinti, buza, barba inferioara dreapta amortite
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 2dupa 3 zile de la anestezia dentara am in continuare buza inferioara, 3 dinti si barbia amortite
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: