40 ani - amorteli...
Buna..sunt noua pe forum, am 40 de ani si de la un timp imi amorteste partea stanga, si limba o simt amortita.am cateodata si palpitaii.o fi grav sau ets edin cauza oboselii
8 comentarii
Va recomand sa faceti un contol neurologic
Va multumesc pentru raspuns...am fost.. si mi-am facut control neurologic,.nimeni nu imi gaseste nimic..putei s aimi recomandati altceva
Incercati sa luati un preparat pe baza de calciu si vit D + magneziu
Aceiasi problema o am si eu de 2 3 luni imi simpt limba amortzita in partea stanga!!! Inainte sa am aceasta problema am fost la medicul chirurg si mi-am scos 2 masele de minte, dupa care am folosit apa de gura! e posibil sa imi fi afectat vre-un nerv ceva !? Exista oare vre-un remediu la problema aceasta mai ales ca acum nici nu prea am timp sa consult un medic :(!
Iar dak beau ceva acidulat senzatiza de amorteala se transforma intru-na intepatoare
NOUA PE FORUM!!AJUTATI MA!
ajutati ma va rig frumosss!!!!!!!!anul trecut am avut o pareza faciala periferica pe partea stanga dupa care miam revenit dar de atunci imi amorteste fata si acum de ceva vreme o saptamana ma doare mana si piciorul stang iar degetele de la picior mis amortite.2 dintre ele.le simt dar am o senzatie cand umblu.am facut ekg si e bun nu stiu ce sa mai fac oare ce as putea sa am dati mi un indiciu macar.tot timpul mie gandul tot la asta sunt nelinistita ma panichez ca as putea avea ceva grav!1
ajutati ma va rig frumosss!!!!!!!!anul trecut am avut o pareza faciala periferica pe partea stanga dupa care miam revenit dar de atunci imi amorteste fata si acum de ceva vreme o saptamana ma doare mana si piciorul stang iar degetele de la picior mis amortite.2 dintre ele.le simt dar am o senzatie cand umblu.am facut ekg si e bun nu stiu ce sa mai fac oare ce as putea sa am dati mi un indiciu macar.tot timpul mie gandul tot la asta sunt nelinistita ma panichez ca as putea avea ceva grav!1
am uitat sa mentionez ca am 23 de ani!multumesc
raspundeti mi va rog din inima!plang toata ziua nu stiu unde sa merg!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amorteli la bratul drept
- 4amorteala mainilor si a degetelor de ceva vreme
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 2ameteli, amortirea fetei, insomnii, zgomot in cap
- 12amortirea degetelor de la maini
- 1in urma cu 4 ani am fost diagnosticata cu lupus ADN 396 si artrita la maini
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 5probleme coloana cervicala-amorteata a partii drepte a fetei
- 11probleme cu inima ?
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 1Amortirea sezutului si in spatele coapselor
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 1amorteala si cefalee
- 1Simptome neurologice fara diagnostic
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 3Amorteala mana stanga
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: