am simtit in zona coapsei o parte amortita...
Ma numesc Laura, am 22 de ani si am o problema: in urma cu o sapt. am simtit in zona coapsei o parte amortita. Acum tot piciorul stang incepe sa amorteasca si simt o durere surda in picior.Care ar fi cauza, mentionez ca nu m-am lovit si ca in acest timp am avut si dureri de cap.Trebuie sa fac un control medical sau sa astept sa treaca de la sine?
Multumesc!
Multumesc!
7 comentarii
vei fi mai linistita daca faci un control medical, la medicul de familie sau la un medic neurolog. sanatate!
Eu va recomand sa sonsultati medicul de familie.
Buna sunt Ciprian, am 16 ani si vreau sa ma ajutati cu raspunsul la intrebarea asta: cand o sa-mi revina vocea? ca din cate am auzit este in schimbare...ms
Laura, daca esti la primul puseu, te vei adresa la medicul de familie, dar daca au mai fost si alte pusee anterior, tr sa te adresezi neaparat medicului neurolog
mergi NEAPARAT la un neurolog, suspect Scleroza Multipla, este o boala cu care nu e de jucat, daca se infirma, cu atat mai bine.
Succes.
Succes.
In luna iulie 2006 m-am pomenit ca mi-a căzut pleoapa de la ochiul stang, crezand că am tras un curent. Dupa nenumărate investigatii şi RMN mi s-a depistat un meningiom de jug sfenoidal stang. Doctorii mi-au spus că nu există tratament decat operaţie.Există cineva care a avut o astfel de experienţă şi a rezolvat problema respectivă cu tratament naturist sau oricare alt tratament ?in aşteptarea unei veşti bune vă mulţumesc din suflet. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8amorteli la bratul drept
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 3dureri de cap dupa ce m-am spalat cu apa rece (pe cap)
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 7Durere de cap si febra!
- 6dureri foarte dese de cap
- 6amorteli maini si picioare
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 1Durere in zona capului
- 4amorteli extremitati (in special mana stg - mana moale), ameteli, furnicaturi
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 3dureri de cap dupa baie
- 9am atac de panica?
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 11Durere picior stang
- 6dureri ingrozitoare de maini, noaptea imi amortesc
- 1anxietate si dureri de cap
- 0durere de cap
- 2Ce afectiune am ?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Durerea la picior Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: