Amorteala partea stanga in timp ce sofam, dar analizele au iesit normale. Sa fie bunout?

Numele meu este Ionut, am 24 ani si acum 5 zile am avut o problema, mi-a amortit mana dreapta in mers la volan si in acelasi timp si rau foarte tare cu varsaturi, ajung la brasov merg la judetean, bineinteles ma baga pe o usa si ma scoate pe alta fara sa faca nici o investigatie, a 2 a oara mi s-a intamplat in casa, mi-a amortit toata partea stanga si la fel de rau, sun la salvare astept 2 h nu vine nimeni ma urc in masina si ma duc eu personal, mi-au luat tensiunea era normala, sange normal, tomograf normal, ma ia in sfarsit cu salvarea si ma duce la neurolog, imi face ala cateva teste, totul absolut normal imi da verdictul "bourn out" imi da cateva pastile energizante cica sa plec linistit. Bineinteles ca nu am plecat linistit, ma duc la medlife la un neurolog imi da cateva recomandari iar sange mult mai amanuntit, coloana cervicala, tomograf, rmn, boli interne, hematologie, consult cardiologic, totul absolut normal, oare sa fie burn out sau imi trebuie psiholog?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amorteli la ambele brate...
- 2amortire partiala
- 4dureri in partea stanga
- 9mi-a amortit fata
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 7Probleme la trezirea din somn
- 4Problema persistenta.
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 5m-am trezit ca partea stanga a fetei amortita si presiune asociata cu durere la ochiul stang
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 3De un an nu mai sunt eu... dureri de cap, amorteli, stari de panica
- 4amorteala si durere in sold si genunchi
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 1ameteli si amorteli
- 0amorteala mana stanga
- 2AMORTEALA MAINI, PICIOARE, CAP SI AMETELI
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2ameteli si amorteli
- 1Calcai amortit partea din interior
- 1Îmi amortesc fata și brațul drept
Mai multe informații despre: Amorteala amorteala unei jumatati a corpului burnout
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: