am prietena, dar ma mai mastrubez
Am o relatie cu o fata de cateva luni mai precis de 6 luni si pot sa zic ca am contact sexual cu ea cam la 2-sapt si in cuda faptului ca suntem cam nebunatici. nu ma multumesc cu atata si dupa ce pleca la interval de 2-zile maxim incep sa ma masturbez asta o fac cam aproape zilnic exceptand zilele cand sunt la munca. cam ce efect ar putea avea asta am vre-o prb grava sau ce ?
2 comentarii
Buna ziua. Masturbarea nu este o problema. Probabil reflecta dorinta fata de partenera, mai ales avand in vedere ca actele sexuale sunt la o distanta mai mare decat cea dorita de dvs. Masturbarea nu are efecte negative, decat in cazul in care este singura forma de activitate sexuala si este insotita de incapacitatea de avea acte sexuale cu o partenera. Dar acesta nu este cazul dvs. Masturbarea a fost multa vreme "condamnata" de catre societate, si din acest motiv apar prejudecati legate de ea. Cele mai multe persoane normale se masturbeaza. dr. Oana Maria Popescu
Va multumesc foarte mult pentru sfat, as mai avea o intrebare la care ma tot gandesc de mai mult timp inclusiv si partenera mea se gandeste la asta. As dori sa stiu care metoda de contraceptie este mai buna, majoritatea fetelor pe care le cunosc iau pastile, am inteles ca se poate face o injectie in loc sa iei pastile ce efect are aceasta injectie si cat de sterila este aceasta va intreb asta pt ca prietena mea ar dori sa ia anticonceptionale dar nu stie care sunt mai eficace mai ales ca zice ea ca din cauza la pstile te poti ingrasa... ea are 1, 60 si 55 de kg si ai este cam, frica. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4erectie-problema serioasa rog sfat
- 4sotul meu se masturbeaza
- 5Cum sa-l fac pe sotul meu sa revina la situatia anterioara?
- 14Eu masturbez deja 3 ani. Cam ce daune mi-a adus mie asta?
- 6masturbari frecvente
- 229Sotul meu prefera sa se masturbeze decat sa facem sex
- 1ma masturbez
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 13Anafrodisiace (alimente, medicamente, etc)
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 1probleme de la masturbare continua in ultimi 4 ani
- 8Masturbare
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 3Astept un sfat urgent!!! in stare de erectie nu mai are aceeasi marime ca inainte si este cam moale
- 0Masturbare în exces - umflarea prepuțului
- 5Ejaculare precoce
- 3Erectie slaba. Probleme cu masturbarea.
- 212 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati