Daca te masturbezi inseamna ca nu mai esti virgin, nu?

06-08-2007
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
Salut!Sunt baiat, am 18 ani si o intrebare.Intrebarea mea este:Daca te masturbezi inseamna ca nu mai esti virgin, nu?Sau...trebuie sa faci sex sa nu mai fi virgin?Va rog sa-mi raspundeti.Stiu ca este o intrebare cam...indiscreta, dar sunt intr-o MARE dilema.Va rog sa ma ajutati!Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc
4 comentarii
0
08-08-2007, ora 00:00
madalina_popescu
Nu este medic/terapeut
madalina_popescu
dar de ce atat de mare disperarea daca mai esti virgin sau nu?oricum, prin masturbare un baiat nu isi poate pierde virginitatea.de cele mai multe ori nu se pierde nici prin sex.cel mai repede se pierde cu o fata care la randul ei este virgina.sunt unii barbati care ajung la 30-40 ani, fac sex cu o groaza de femei si sunt inca virgini...vorbeste cu baieti mai mari ca tine, poate te vor lamuri mai bine
0
29-08-2007, ora 00:00
uNu
Nu este medic/terapeut
uNu
Ce este "ata" penisului?Ea este, defapt, un semn ca esti virgin, nu?
0
16-11-2007, ora 00:00
hakKi
Nu este medic/terapeut
hakKi
nui adevarat asta cu "ata" ! de exemplu uite-te la titus ala steel sau cum ii zice...! sa te uiti la penisul lui sa vezi ca el are "ata" ;)
1
12-12-2008, ora 17:50
icebox19
Nu este medic/terapeut
icebox19
buna :) eu sunt un baiat de 16 ani care sunt inca virgin dar, cu cateva zile in urma am fost la prietena acasa. am inceput sa ne dezbracam sa ne sarutam cu tandrete si toate cele dar, cand a venit timpul pentru penetrare nu a mers treaba. ce sa fac ? preludiu mai mult ? cum sa actionez ? ajutor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •