zvacnituri in unele parti ale corpului

buna ziua. de o saptamana ma confrunt cu o situatie ciudata mi se zbate ba ochiul, zvacnituri in pulpa piciorului, umar, burta am zvacnituri sau carcei cateodata la picioare, cateodata senzatia de nod in gat, nu beau nu fumez, calciu e la limita si mag la fel analizele sunt bune nu arata ceva rau decat anemica putin ce sa fie oare ce sa iau?
2 comentarii

este o lipsa mare de calciu si magneziu. nimic altceva.
dintre calciu lactatul se absoarbe cel ami bine. asta inseamna sa iei un tratament cu calciu lactic si sa manaci lactate. de altfel e bine ca atunci cand iei comprimatul de calciu, sa iei fie o pastila de vit. C fie bei suc de lamaie. Vit c ajuta la absorbtia calciului. un comprimat de magneziu iei seara. ar fi bine sa iei si vit b6 pe zi.
dintre calciu lactatul se absoarbe cel ami bine. asta inseamna sa iei un tratament cu calciu lactic si sa manaci lactate. de altfel e bine ca atunci cand iei comprimatul de calciu, sa iei fie o pastila de vit. C fie bei suc de lamaie. Vit c ajuta la absorbtia calciului. un comprimat de magneziu iei seara. ar fi bine sa iei si vit b6 pe zi.

sunteti medic ca sa stiu daca sa urmez sau nu trat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Dureri genuchi
- 0Ligament încrucișat anterior
- 1Condropatie
- 0Durere tendon din spatele genunchiului
- 3Fisura menisc corn posterior
- 1Raspundeti pinteni calcaneeni
- 1Durere umar stang-polimialgie sau nu
- 1Operație de extracție a tijei din tibie
- 2Infiltratie cu Diprophos în umar după rezultat rmn
- 2Durere in spatele calcaiului drept la preadolescent