Ligament încrucișat anterior
Buna ziua! In urma cu cateva luni m am accidentat la fotbal, la genunchi. Am fost sa fac rmn si mi s a spus ca am leziune de gradul 3. In timpul operatiei de ligament, doctorul mi a spus ca ligamentul meu nu este rupt si este bun in proportie de 60%. Mai erau si alti medici in sala de operatie si au cazut de comun acord ca este mai mult mai bine sa l lase asa decat sa l opereze si ca o sa tina mult mai bine, in schimb mi a reconstruit ceva pe la menisc.
Dupa 3 luni de zile de la operatie am dureri destul de mari de genunchi si inca nu am mobilitate ca inainte.. sunt normale acele dureri? Ar fi trebuit operat si ligamentul? Specific ca vreau sa joc fotbal in continuare. Credeti ca sunt sanse sa se rupa din cauza ca nu a fost operat?
Dupa 3 luni de zile de la operatie am dureri destul de mari de genunchi si inca nu am mobilitate ca inainte.. sunt normale acele dureri? Ar fi trebuit operat si ligamentul? Specific ca vreau sa joc fotbal in continuare. Credeti ca sunt sanse sa se rupa din cauza ca nu a fost operat?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 196ligamente incrucisate
- 141ligamentoplastie - recuperare
- 6ruptura ligament incrucisat
- 15Ruptura de menisc si ligament incrucisat
- 15Am nevoie de un sfat: sa ma operez sau sa fac niste sedinte de kinetoterapie?
- 5fractura-smulgere masiv spinos platou tibial drept
- 3Ruptura de ligamente incrucisate
- 0leziune partiala LIA
- 7Traumatism genunchi; am facut fizioterapie, gimnastica medicala si simt inca dureri
- 1pot scapa de operatie, ce orteze sa sa cumpar, deocamdata am luat una cu gel.
- 0Operație lia
- 1Dureri după operatie LIA in spatele genunchiului operat
- 2Leziune de tip interstitial LIA
- 0Leziune acuta minima LIA
- 0Leziune menisc și ligament (Lia)
- 4Dupa 10 luni de la operatia LIA si menisc nu pot merge normal si am dureri
- 0Genunchi umflat dupa operatia de lia
- 1Ligament încrucișat, îmi fuge genunchiul în față sau în spate
- 2Fractura de platou tibial cu ruptura partiala de LIA - Este sau nu necesara operatie ?
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului ligamentul incrucisat anterior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: