Zgomote in cap, atacuri de panica
Buna seara! Ma confrunt cu o mare problema: zgomote in cap, uneori in urechea stanga, cu care am mai avut ceva probleme. Recent am facut si tensiune si mi s-a prescris Leridip de 10 mg, dar nu se stie cauza acestei hipertensiuni. Zgomotele au fost excluse de medicul orl-ist, dar sunt extrem de deranjante si persista cam tot timpul. Sunt o persoana anxioasa, dar ce ma fac cu aceasta mare spaima de a nu innebuni? Nu pot sa dorm. Sunt foarte stresata.
Ce ar trebui sa fac?
Un psihiatru bun in Ploiesti? Sau un psihoterapeut?
E greu de acceptat ca am ajuns in aceasta situatie, dar vreau sa fiu sanatoasa.
Ce ar trebui sa fac?
Un psihiatru bun in Ploiesti? Sau un psihoterapeut?
E greu de acceptat ca am ajuns in aceasta situatie, dar vreau sa fiu sanatoasa.
7 comentarii
Bună ziua!
Vezi că Romedic are și un site La psiholog și poți căuta pe site chiar în Ploiești un psiholog
http://www.la-psiholog.ro/ploiesti
Te poate ajuta psihoterapia și dacă în urma evaluării psihologice se constată că e nevoie și de medicație, te trimite psihologul la un psihiatru bun.
Vezi că Romedic are și un site La psiholog și poți căuta pe site chiar în Ploiești un psiholog
http://www.la-psiholog.ro/ploiesti
Te poate ajuta psihoterapia și dacă în urma evaluării psihologice se constată că e nevoie și de medicație, te trimite psihologul la un psihiatru bun.
Buna ziua, anxietatea dumneavoastra a gasit altceva de care sa se "agate"; probabil ca in trecut a mai facut-o si cu altele. Hipertensiunea este un efect al anxietatii daca au fost eliminate alte cauze medicale. Tratamentul medicamentos trateaza simptomele si mai putin cauzele. Va recomand sa mergeti la un psihoterapeut cu experienta. Puteti cauta pe siteul Colegiului Psihologilor sau pe pagina de facebook Psihologie/Psihiatrie.
Vă mulțumesc frumos!
Mâine plec la mare, dar nu știu dacă intr-o săptămâna se mai poate agrava sau nu. Și nu pot sa mai suport zgomotele acestea. Simt ca înnebunesc.
Am mers azi la o doamna psiholog care m-a sfătuit sa mă împrietenesc cu zgomotele și s-o iau ca pe o provocare. E PREA MULT PENTRU MINE!
Doua seri la rand am luat câte un Alprazolan, dar degeaba și, în plus, parcă sunt drogata după ele.
Mâine plec la mare, dar nu știu dacă intr-o săptămâna se mai poate agrava sau nu. Și nu pot sa mai suport zgomotele acestea. Simt ca înnebunesc.
Am mers azi la o doamna psiholog care m-a sfătuit sa mă împrietenesc cu zgomotele și s-o iau ca pe o provocare. E PREA MULT PENTRU MINE!
Doua seri la rand am luat câte un Alprazolan, dar degeaba și, în plus, parcă sunt drogata după ele.
Azi a fost prima ședință. Și prima din viața mea, la un psiholog. Și am plecat și mai nelamurita, va rog sa mă credeți!
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Bună dimineața!
Și mie îmi vin în cabinet persoane care-mi spun că nu au încredere în psihologi după anumite experiențe și sfârșesc prin a-mi aduce tot neamul, prieteni de familie, vecini, etc.
Nu înseamnă că dacă v-a dezamăgit un psiholog sunt toți la fel. Așa cum v-a spus și colegul meu, puteți merge la un alt psiholog care să vă ajute.
Acum depinde ce așteptări aveți și dvs., pentru că dintr-o singură ședință nu puteți să vă așteptați la schimbări majore. Într-o ședință nu se poate face nici măcar o evaluare psihologică completă pentru a se determina care-i cauza ce generează problema.
Și mie îmi vin în cabinet persoane care-mi spun că nu au încredere în psihologi după anumite experiențe și sfârșesc prin a-mi aduce tot neamul, prieteni de familie, vecini, etc.
Nu înseamnă că dacă v-a dezamăgit un psiholog sunt toți la fel. Așa cum v-a spus și colegul meu, puteți merge la un alt psiholog care să vă ajute.
Acum depinde ce așteptări aveți și dvs., pentru că dintr-o singură ședință nu puteți să vă așteptați la schimbări majore. Într-o ședință nu se poate face nici măcar o evaluare psihologică completă pentru a se determina care-i cauza ce generează problema.
Nu sunt dezamăgită de acea doamnă psiholog, doar ca sunt eu nelamurita.
Și recunosc ca vreau sa scap de problema asta chinuitoare.
Și recunosc ca vreau sa scap de problema asta chinuitoare.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica