zgomot in urechea dreapta
Buna ziua!Doresc sa specific ca zgomotul pe care il am in urechea dreapta este destul de vechi, aproximativ 2-3 ani dar nu i-am dat importanta.Cu trecerea timpului mi-am dat seama ca ar putea fi o afectiune serioasa si ar trebui sa actionez in aceasta privinta.Zgomotul pe care il am in ureche il aud doar cand cineva imi vorbeste din partea dreapta, daca imi intorc capul zgomotul dispare.Rar se intampla sa am acest zgomot cand vorbesc chiar eu.Este un zgomot care imi da impresia ca-mi afecteaza tot capul, nu este un tiuit ci un zgomot bont enervant.Am fost la un consult si m-au diagnosticat cu rinita.Acum imi administrez dimineata si seara rhinocort aqua.Cred ca bat pasul intr-un loc si tocmai de aceea apelez la dumneavoastra.Astept cu nerabdare un raspuns.Va multumesc
3 comentarii
trebue neaparat sa faci o Audiograma, si o Timpanograma ! atunci o sa stii la ce nivel este problema !
Va multumesc, am sa urmez sfatul dumneavoastra.
Tinitusul este boala aproape imposibil de vindecat in alopatie (eu pana acum nu stiu nici un singur caz) si foarte greu de vindecat chiar si cu alte metode naturiste eficiente ( homeopatie, acupunctura). Insa cel putin la ultimle doua terapii exista o sansa, care este in mod real intre (1-10%) depinde de medicul care trateaza si de felul bolii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 124vajait in ureche
- 11pocnituri in ureche
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 8Va rog sa ma ajutati sunt un pic speriata
- 7Pocnituri in ureche
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 2imi pulseaza tamplele si vajaie urechile
- 2Zgomot urechea dreapta
- 2Tratament pentru zgomot in urechi