ZGARIETURI la intrare in VAGIN
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. De aproximativ 2 saptamani am o senzatie de usturime in timpul actului sexual, in special in primul moment al penetrarii si in timpul miscarilor de du-te-vino mai rapide. Usturimea iradiaza si spre zona anusului. M-am uitat cu oglinda in zona respectiva si am vazut la intrare in vagin 2-3 zgarieturi foarte mici care nu sangereaza dar ustura daca le ating sau daca intind pielea. Credeti ca poate fi HERPES? Nu am avut vezicule si nici nu am avut contact sexual neprotejat in ultimele 9-10 luni. Testul secretiei vaginale a iesit ok, doar PMN RELATIV FRECVENTE. Poate fi o infectie? Si daca da, ce e cu ranile?
3 comentarii
Buna AndraMaria88, cauza cea mai probabila este lipsa lubrefierii adecvate si contactul viguros. Poti face o pauza pentru 2-3 saptamani sa vezi cum evolueaza.
Buna ziua,
Este necesar un control ginecologic pentru a se observa concret locul daca este zgariat sau nu.
O zi placuta!
Este necesar un control ginecologic pentru a se observa concret locul daca este zgariat sau nu.
O zi placuta!
Multumesc pentru raspunsuri! Intre timp, a trecut de la sine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ustura vaginul
- 2secretii, usturimi
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 12Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 4ma doare foarte des in timpul actului sexual
- 3durere genitala care nu trece
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 3usturimi vaginale
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 3In timpul actului sexual
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 4usturimi vaginale
- 0usturime la act sexual
- 4Dureri in timpul penetrarii
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 5Arsuri in zona genitala la barbati
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: