In timpul actului sexual

Ma doare foarte tare in timpul actului sexual, nu pot duce pana la final. Am intrebat un doctor ginecolog si mi s-a raspuns ca am vaginul mic, din aceasta cauza. Ce se poate face in privinta asta ?
3 comentarii

In principiu nu exista vagin mic. Si chiar daca e mai ingust, daca te lubrifiezi normal, iar partenerul nu are un penis peste medie nu are de ce sa te doara.
Ai facut analize ginecologice? Care?
Poate fi vorba de o afectiune a glandelor bartholin, sau ceva urinar, se intampla ca durerea sa fie resimtita in vagin dar sa aiba o cauza in imediata apropiere.
Deci, fa-ti analize mai complexe, mai consulta un ginecolog si/sau urolog si mai ales incearca sa fii cat mai lubrifiata in preludiu (sunt la farmacii produse de genul asta daca simti ca te-ar ajuta).
Nu lasa sa-ti afecteze stima de sine, viata sexuala, sunt foarte importante.
Sanatate!
Ai facut analize ginecologice? Care?
Poate fi vorba de o afectiune a glandelor bartholin, sau ceva urinar, se intampla ca durerea sa fie resimtita in vagin dar sa aiba o cauza in imediata apropiere.
Deci, fa-ti analize mai complexe, mai consulta un ginecolog si/sau urolog si mai ales incearca sa fii cat mai lubrifiata in preludiu (sunt la farmacii produse de genul asta daca simti ca te-ar ajuta).
Nu lasa sa-ti afecteze stima de sine, viata sexuala, sunt foarte importante.
Sanatate!

Rareori dispareunia (durerea in timpul actului sexual) are legatura cu conformaţia vaginului. Când nu este vorba de o boală infecţioasă (herpes, etc), problema este fie din cauza insuficientei lubrefieri, fie din cauza unei spasticităţi a musculaturii pelvine. În ambele cazuri, un tratament homeopatic este alternativa de primă alegere.

dn doctor dragomir, v-am trimis un mesaj privat!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am nevoie de un sfat
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 5de vreo saptamana am vreo scurgere alba si inflamatie a labiilor.. o fi de la anticonceptionale?
- 3REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!
- 6Repaus sexual indelungat - durere in timpul actului sexual!
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 7virgina? sau...
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 3dureri intra-vaginale in timpul actului sexual
- 4dureri in timpul actului sexual
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 6dureri in timpul actului sexual
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 2Dureri in timpul actului sexual (dispareunia)
- 1Durere in timpul actului sexual
- 5de câteva luni am dureri în timpul contactului sexual... dispareunie
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 6Usturimi in timpul actului sexual de cateva luni
- 1dureri in timpul actului sexual
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: