Yasmine

03-11-2010
ingerashablue
Nu este medic/terapeut
ingerashablue
iau anticonceptionale Yasmine de 1 an si jumatate la recomandarea medicului, dupa un set de analize.luna trecuta pe data de 9.10.2010 am intrerupt administrarea lor.prima pastila dupa pauza de 7 zile a fost luata pe data de 1.10, deci am luat numai 9 pastile.pe data de 11.10 am avut menstruatie.mentionez ca am avut realtii sexuale fara prezervativ insa nu a ejaculat in mine.ce sanse am sa fiu insarcinata? e prea devreme sa-mi fac un test de sarcina? am un ciclu foarte regulat, pe data de 4.11 ar trebui sa-mi vina.nu stiu ce sa fac...sunt disperata!!!! PLS HELPPPP!!!!!!!!!:((
4 comentarii
0
04-11-2010, ora 17:48
loredana_t89
Nu este medic/terapeut
loredana_t89
numele meu e loredana si am 21 de ani, Iau anticonceptionale Yasmine de 18 zile, am scurgeri foarte ciudate de culoare maronie, e prima oara cand iau anticonceptionale..Ar trebui sa ma sperii?poat avea contact sex-ul fara riscul de a ramane insarcinata?
0
05-11-2010, ora 00:38
Dragoos
Nu este medic/terapeut
Dragoos
Anticonceptionalele sunt uneori avortive, deci cine si le administreaza risca sa faca crima.Mai documentati-va inainte sa faceti ceva
scrieti pe google, , anticonceptionale avortivesi veti vedea rezultatele.Opriti masacrul!
0
16-12-2010, ora 15:14
Flavia89
Nu este medic/terapeut
Flavia89
Loredana, acele scurgeri cica ar fi "normale" si datorate anticonceptionalelor, faptului ca le iei pt prima data iar corpului ii ia 2-3 luni pana se acomodeaza. Si eu am inceput sa iau anticonceptionale Yasmin si am aceeasi problema care ma deranjeaza, dupa menstruatie apar niste scurgeri maronii de cantitate redusa. Doctorul mi-a spus ca nu e nici o problema sa mai continui cu ele si luna viitoare iar daca nu se schimba situatia imi va prescrie altele. :-s Eu ma gandesc sa le intrerup de pe acum dar nu stiu...mai astept sa vad, poate dispar.
0
25-07-2011, ora 18:40
marinela@
Nu este medic/terapeut
marinela@
buna, am o problema, am folosit yasmine 5 luni dupa care am facut o pauza de o luna, timp in care menstruatia nu a venit, m am simtit foarte rau, dureri abdominale, probleme cu acneea. si am incaput sa iau din nou yasmine fara sa mi fi venit ciclul. mentionez ca iau yasmin la indicata ginecologului. e bine ce fac? astept un raspuns va rog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul