acnee si lipsa ciclului
Buna seara!
De 3 luni am multe cosuri in jurul gurii.am incercat tot felul de creme, dar nicio imbunatatire.pe langa aceasta problema, mi-a intarziat menstruatia 1luna jumatate, iar de 3zile imi curge putin lichid maro.am citit pe un forum ca acneea din jurul gurii poate avea legatura cu aparatul reproducator.ma puteti ajuta?sau sa-mi spuneti incotro sa ma duc.multumesc!
De 3 luni am multe cosuri in jurul gurii.am incercat tot felul de creme, dar nicio imbunatatire.pe langa aceasta problema, mi-a intarziat menstruatia 1luna jumatate, iar de 3zile imi curge putin lichid maro.am citit pe un forum ca acneea din jurul gurii poate avea legatura cu aparatul reproducator.ma puteti ajuta?sau sa-mi spuneti incotro sa ma duc.multumesc!
1 comentarii
Oricum ar trebui sa mergeti la medicul ginecolog pentru ca v-a intarziat mult. Cereti o ecografie transvaginala sa verificati sa nu aveti ovare polichistice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
- 18Acnee
- 2acnee, va rog un tratament
- 4eruptie pe zona fetei
- 5tenul sensibil
- 7manac zilnic cate o ciocolata si daca nu mananc simt nevoia
- 5acnee vulgara - mi s-a prescris yasmin si unguente locale, dara niciun rezultat
- 4sindromul depresiv?
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 1acnee, pete, vergeturi
- 2sufar de acnee de aproximativ 3 ani, de cand a inceput menstruatia
- 2Ciclu menstrual neregulat
- 7Probleme ten gras cu acnee
- 1Acnee doar pe obraji
- 1Acnee recomandare
Mai multe informații despre: Eruptia acneiforma Acneea juvenila acneea absenta menstruatiei tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: