acnee si lipsa ciclului
![Ioana2903](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara!
De 3 luni am multe cosuri in jurul gurii.am incercat tot felul de creme, dar nicio imbunatatire.pe langa aceasta problema, mi-a intarziat menstruatia 1luna jumatate, iar de 3zile imi curge putin lichid maro.am citit pe un forum ca acneea din jurul gurii poate avea legatura cu aparatul reproducator.ma puteti ajuta?sau sa-mi spuneti incotro sa ma duc.multumesc!
De 3 luni am multe cosuri in jurul gurii.am incercat tot felul de creme, dar nicio imbunatatire.pe langa aceasta problema, mi-a intarziat menstruatia 1luna jumatate, iar de 3zile imi curge putin lichid maro.am citit pe un forum ca acneea din jurul gurii poate avea legatura cu aparatul reproducator.ma puteti ajuta?sau sa-mi spuneti incotro sa ma duc.multumesc!
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Oricum ar trebui sa mergeti la medicul ginecolog pentru ca v-a intarziat mult. Cereti o ecografie transvaginala sa verificati sa nu aveti ovare polichistice.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 5tenul sensibil
- 4Tot despre acnee...
- 5Cosuri doar in doua zone: pe obrazul stang si in partea dreapta a mandibulei
- 2Acnee rozacee?
- 0Acnee moderata
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 4Lipsa menstruatiei
- 1probleme cu acneea
- 6cum pot scapa de acnee?
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 2acnee chistica
- 1Anticonceptionale pentru acnee
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 2acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
- 1Durere de cap urmata de acnee
- 0Anticonceptionale Artizia
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: Eruptia acneiforma Acneea juvenila acneea absenta menstruatiei tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: