vreau silicoane
Am 18 ani si am sanii mici si m-am gandit sa-mi bag silicoane.Imi puteti spune ce fel de riscuri exista sa nu iasa operatia?Mi-as dori sa nu fiu nevoita sa fac aceasta operatie dar banuiesc ca daca imi vor mai creste sanii vor mai creste foarte putin.Apropiati imi spun sa nu-mi fac aceasta operatie k imi vor mai creste sanii si ma expun la multe pericole.Voi ce ma sfatuiti?
21 comentarii
Nu prea cred ca-ti vor mai creste sanii, poate dupa o nastere.Nu prea sunt riscuri mari, mai ales ca acum se fac multe operatii de acest gen, nu-s prea complicate.Ai grija sa alegi un medic bun, renumit!Numai bine.
ar fi bine sa te pregatesti serios financiar. o colega de a mea a platit 2900 euro pt un implant la noi in tara. oricum eu zic ca ar mai trebui sa astepti ceva vreme macar pana la 21 ani.
draga mea. si eu mi.am facut aceasta operatie. si eu eram in situatia ta. am gasit un medic foarte bun si sunt foarte multumita de rezultat. o operatie de genu te ajuta foarte mult dar trebuie sa te gandesti bine inainte. la mine a aparut o complicatie dupa o saptamana dupa o luna viata mi.a revenit la normal. eu te sfatuiesc sa iti faci, daca dispui si de baniii necesari. sau macar sa mergi la o consultatie. daca nu e cazul sa iti faci medicul te av refuza ( daca e bun) si varsta ta nu e neaparat o problema ( si eu tot 18 am ) daca vrei putem sa mai vorbim.
poti sa imi lais un mesaj aici -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
poate ma ajuta si pe mine cineva vreau si eu o operatie pt marirea sanilor am 28 de ani dar sunt diagnosticata din nastere cu Blok AV total poate fi un inpediment pt operaTIE, poate imi recomanda si mie cineva un doctor plastician bun in CJ.
Iti recomand in cazul asta sa discuti cu Dr Morad Iancu care realizeaza marimea sanilor fara implant ci cu ajutorul acidului hialuronic Macrolane. Stiu ca este o substanta naturala. Il recomand cu caldura.
Buna fetelor,
Ma adresez celor care au facut operatie de marire a sanilor.As dori sa stiu cat timp este interzis sa ai activitate sexuala, dupa operatie?
Ma adresez celor care au facut operatie de marire a sanilor.As dori sa stiu cat timp este interzis sa ai activitate sexuala, dupa operatie?
buna fetelor, s-a operat cineva la dr. marek valcu?
buna fetelor, am 22 de ani si de mult timp visez sa-mi fac o operatie pt marire de sani, dar imi este foarte frica...mentionez ca nu imi este frica de durerea de dupa operatie, ci de momentul in care ma pune pe masa de operatie, ca pot aparea complicatii...cine si-a facut o astfel de operatie ar putea sa imi dea si mie detalii?cum a fost de la prima consultatie pana dupa operatie cu amanunte...ms
caut o clinca care sa accepte plata in rate, imi doresc enorm de mult sa-mi pun silicoane. daca ma puteti ajuta fetelor lasati-mi un mesaj pe -*. va multumesc
(modificat de admin)
(modificat de admin)
buna fetelor!s-a operat cineva la d-na cristina brezeanu.As vrea si eu cateva pareri...Eu sunt programata pt luna februarie.Sunt din tm, prima data m-am gandit sa ma operez la Bratu, dar am vazut niste comentarii si m-am razgandit pt ca am auzit ca nu mai sunt asa de reusite operatiile.Astept raspunsurile voastre!
Fetelor, eu mi-am facut de curand o operatie de marire a bustului, cu dl doctor Calin Dobros. Am fost foarte multumita, operatia a decurs cum trebuia iar in perioada de recuperare dl doctor m-a supravegheat tot timpul. Vi-l recomand cu toata inima. -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna fetelor.. Sunt noua pe acest site, tocmai de aceea vreau sa va intreb ce parere aveti despre domnul doct nicolae antohi. Am fost de curand la el, iar pe 12 martie sunt programata la operatie.. Este ok? Peersoanele care si ai facut marire de sani la dansul sunt multumite?? Pe de alta parte am vazut so sani pusi de dna cristina brezeanu si nush unde sa ma duc akm.. Ce spuneti?
Buna, ma intereseaza si pe mine ce pret are o operatie de marire de sani cu silicoane si daca se poate sa imi recomandati un doctor. Va multumesc
Buna fetelor..Si a facut careva implant mamar in urma unui voucher
achizitionat?Imi doresc fffff mult silicoane si nu mi permit sa dau 3000 e..Crede ti k este riscant?Dr este ELena Marincea..astept rasp vostru..va pupic
achizitionat?Imi doresc fffff mult silicoane si nu mi permit sa dau 3000 e..Crede ti k este riscant?Dr este ELena Marincea..astept rasp vostru..va pupic
Buna fetelee:D..Sunt noua pe aici, imi doresc enorm sa-mi achizitionez si eu o pereche noua de sani si pana in momentul acesta am ramas placut surprinsa de munca doctorului Dan Micluta din Arad.Ce stiti despre el? s-a operat cineva la dansul? :*
Buna.
Eu m-am operat in urma cu 5 saptamani. O recomand cu tot sufletul pe doamna dr. Ina Isac, este o profesionista.
Activitate sexuala minim 14 zile stiu eu ca nu este recomandata dupa operatie. Sunt destul de mari durerile doua saptamani, eu de-abia ma puteam misca, cred ca depinde de fiecare persoana.
Eu m-am operat in urma cu 5 saptamani. O recomand cu tot sufletul pe doamna dr. Ina Isac, este o profesionista.
Activitate sexuala minim 14 zile stiu eu ca nu este recomandata dupa operatie. Sunt destul de mari durerile doua saptamani, eu de-abia ma puteam misca, cred ca depinde de fiecare persoana.
Am fost la o consultatie la dna dr.ina isac, este cu adevarat o profesionista si este foarte receptiva.Eu m-am hotarat sa ma operez in aprilie la ea. Insa imi este foarte greu sa ma decid asupra formei implantului.
buna tuturor! am citit cu mare interes mesajele voastre.ma bucur foarte mult ca putem impartasi opinii. sunt pe aici fete care s-au operat in pitesti?
Buna ziua poate sa imi recomande si mie cineva niste doctori buni in Timisoara. Siu de domnul doctor Bratu, Chioibas dar as vrea sa aud si alte recomandari si pareri despre cei doi.
multumesc
multumesc
Buna..imi spune si mie cineva o clinica in bucuresti unde se poate face oeratie de marire a saniilor in rate?multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 3implant sani
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 2Implant mamar
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 1Mastopexie și implant mamar
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 0Implant mamar