Implant mamar - reactii adverse?
Buna ziua, am nevoie de o informatie sau un 'ajutor' cum doriti dvs sa-l numiti...doresc sa-mi fac implant de silicoane si tot stau pe ganduri pt ca ma gandesc ca sunt foarte multe reactii adverse.Cam la cat timp ar trebuie sa fie schimbate? care ceredeti ca este cel mai bun doctor ? fetelor care au avut acesta intervenţie au avut probleme? va multumesc
11 comentarii
Bună seara,
As dori sa imi spuneti ce fel de reacţii adverse ati aflat ca apar dupa implante de silicon.
Pentru ca sunt foarte multe informaţii false despre implante de sani.
Doctorul trebuie să il alegeti dupa o consultaţie. Este acela care va inspira încredere.
Schimbarea implantelor este necesara dacă apar probleme legate de implant (rare daca este un implant consacrat) sau modificări legate de glanda mamara si gravitatie.
Sunt foarte multe întrebări la care va pot răspunde la o consultaţie.
o seara plăcută
As dori sa imi spuneti ce fel de reacţii adverse ati aflat ca apar dupa implante de silicon.
Pentru ca sunt foarte multe informaţii false despre implante de sani.
Doctorul trebuie să il alegeti dupa o consultaţie. Este acela care va inspira încredere.
Schimbarea implantelor este necesara dacă apar probleme legate de implant (rare daca este un implant consacrat) sau modificări legate de glanda mamara si gravitatie.
Sunt foarte multe întrebări la care va pot răspunde la o consultaţie.
o seara plăcută
0
22-02-2014, ora 22:36
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Buna seara!
in prncipiu daca se alege un implant de calitate si sinteti o candidata pentru aceasta interventie, implanturile nu trebuie schimbate decit daca se modifica forma sanilor dupa nastere si alaptare, daca se doreste alta forma si alta marime dupa un timp, sau altes ituatii care se discuta la o consultatie. Aceasta este esentiala pentru dv pentru ca se discuta toate aspectele legate de interventie( ce presupune, ce analize se fac inainte, ce pregatiri, cum e vindecarea, riscuri, recuperare, etc) dar se fac si masuratori speciale ale sanilor, toracelui, pentru ase stabili ce varianta est emai potrivita pentru dvs.
Succes!
in prncipiu daca se alege un implant de calitate si sinteti o candidata pentru aceasta interventie, implanturile nu trebuie schimbate decit daca se modifica forma sanilor dupa nastere si alaptare, daca se doreste alta forma si alta marime dupa un timp, sau altes ituatii care se discuta la o consultatie. Aceasta este esentiala pentru dv pentru ca se discuta toate aspectele legate de interventie( ce presupune, ce analize se fac inainte, ce pregatiri, cum e vindecarea, riscuri, recuperare, etc) dar se fac si masuratori speciale ale sanilor, toracelui, pentru ase stabili ce varianta est emai potrivita pentru dvs.
Succes!
0
22-02-2014, ora 22:38
Dr. Calin Dobos
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti / Galati
Draga Melisa,
da, sunt posibile o larga gama de complicatii imediate sau in timp. Trebuie insa sa faci diferenta intre mituri false si lucruri reale.
exista marci de implanturi care pot rezista o viata, problema majora e insa rezistenta tesutului mamar si pielii, atat in timp, cat si la greutatea implantului.
o consultatie in care se prezinta toate posibilele riscuri, este necesara.
o seara buna.
da, sunt posibile o larga gama de complicatii imediate sau in timp. Trebuie insa sa faci diferenta intre mituri false si lucruri reale.
exista marci de implanturi care pot rezista o viata, problema majora e insa rezistenta tesutului mamar si pielii, atat in timp, cat si la greutatea implantului.
o consultatie in care se prezinta toate posibilele riscuri, este necesara.
o seara buna.
In primul rand va multumesc tuturora pt raspuns (poate doar vorbind cu mai multe pers si afland cat mai multe, intr-un final pot lua o decizie corecta) cea mai mare reactie adversa care ma ingrijoreaza pe mine este cancerul de san si deplasarea implantului... iar alta intrebare care ma tot roade pe mine este ' sa imi fac acum implantul sau dupa ce o sa am un bebe? ' daca as face anul acesta interventia de implant atunci as face la anu bebe (dar ma gandesc ca poate daca o sa-mi fac implantul inainte sa am bebe o sa mi se lase sani o sa se faca urati) si nici nu vrea sa mai astept mult pana la interventie...apoi ma gandesc ca poate cand o sa am un bebe sani se mai maresc (iar ai mei sunt chiar micuti) deci sunt total confuza...care este cea mai buna marca la implant? si care sunt mai cautati implant silicon sau ser? numai exista alta metoda, nu?
0
12-03-2014, ora 11:25
Dr. Klara Bancila
Buna ziua!
daca intentionati sa faceti un bebe in curind( adica in intervalul de 12 luni dupa interventia de marire a sanilor) atunci este mai bine sa lasati operatia de marire a sanilor dupa ce nasteti si terminati cu perioada de alaptare( daca asa va fi cazul!).
De ce?
pentru ca oricum in timpul sarcinii si in timpul alaptarii sanii se modifica ca si forma si volum, apoi daca isi revin ca si volum( dati jos kg acumulate in timpul sarcinii), asa ca daca faceti operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare inainte de sarcina, tot veti fi nevoita sa faceti o inteventie de ajustare si retus a sanilor si a cicatricilor.
i privinta temerii vis a vis de "cancer", nu aveti nici un motiv.
daca sanii sunt safe oncologic inainte de operatie, aspect evidentiat prin ecografia cu sau fara mamografia bilaterala asanilor preoperator, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji !
In orice caz, sunt multe aspecte de luat in considerare, pregatirea pentru aceasta interventie presupune o consultatie initiala cu un chirurg plastician, cu care veti lamuri tot ce va framinta.
Succes!
daca intentionati sa faceti un bebe in curind( adica in intervalul de 12 luni dupa interventia de marire a sanilor) atunci este mai bine sa lasati operatia de marire a sanilor dupa ce nasteti si terminati cu perioada de alaptare( daca asa va fi cazul!).
De ce?
pentru ca oricum in timpul sarcinii si in timpul alaptarii sanii se modifica ca si forma si volum, apoi daca isi revin ca si volum( dati jos kg acumulate in timpul sarcinii), asa ca daca faceti operatia de marire a sanilor cu implanturi mamare inainte de sarcina, tot veti fi nevoita sa faceti o inteventie de ajustare si retus a sanilor si a cicatricilor.
i privinta temerii vis a vis de "cancer", nu aveti nici un motiv.
daca sanii sunt safe oncologic inainte de operatie, aspect evidentiat prin ecografia cu sau fara mamografia bilaterala asanilor preoperator, atunci nu aveti de ce sa va faceti griji !
In orice caz, sunt multe aspecte de luat in considerare, pregatirea pentru aceasta interventie presupune o consultatie initiala cu un chirurg plastician, cu care veti lamuri tot ce va framinta.
Succes!
Buna ziua,
Am suferit o interventie chirurgicala acum o luna de marire de sani. Nu-mi plac cum imi arata sanii in acest moment. Un san mi-a coborat si incepe sa ia forma iar celalalt nu vrea si are si o forma ciudata, putin ovala iar in partea de sus e foarte plinsi nici nu s-a inmuiat asa mult ca sangul. La palpare simt ca e punga de silicon, ma gandesc ca trebue sa masej acolo ca sa se uniformizeze si sa ajut muschiul sa se lase. Este normal asa ceva dupa o luna? Cam cat dureaza sa se definitiveze forma sanului?
Am suferit o interventie chirurgicala acum o luna de marire de sani. Nu-mi plac cum imi arata sanii in acest moment. Un san mi-a coborat si incepe sa ia forma iar celalalt nu vrea si are si o forma ciudata, putin ovala iar in partea de sus e foarte plinsi nici nu s-a inmuiat asa mult ca sangul. La palpare simt ca e punga de silicon, ma gandesc ca trebue sa masej acolo ca sa se uniformizeze si sa ajut muschiul sa se lase. Este normal asa ceva dupa o luna? Cam cat dureaza sa se definitiveze forma sanului?
buna!am tot citit despre doamne care au fost operate de implant mamar, care spuneau ca la inceput sanii li s-au parut foarte mari iar in cateva luni li s-au micsorat si au aratat asa cum si-au dorit.problema mea este ca acum o luna si jumatate m-am operat, am optat pentru natrelle, marimea 360 cc, rotunzi, profil moderat, sumuscular, la initiativa d-ne dr care m-a operat, iar mie dinpotriva mi se pare ca sanii mei nu sunt cf dimensiunii pentru care am optat.in sensul ca de la inceput aratau mici si plati, acum ce este drept s-au mai dezvoltat putin, insa tot mici mi se par si inca plati. exista sansa sa se mai dezvolte in timp?repet este o luna si jumatate de la interventie. mai sunt doamne care care au trecut prin asta? sa li se para mici la inceput si in timp sa se dezvolte si sa arate asa cu si I-au dorit?
Buna ziua am si eu o intrebare cam jenanta pt mine dar asta e asi dori si eu maire de sini dar nu dispun de o astfel de suma si mar interesa daca sunt medici care accepta plata in rate ?
0
07-08-2014, ora 22:46
Dr. Klara Bancila
Buna seara!
se poate face plata in rate, cu diferite tipuri de contract de prestari servicii medicale- detaliile le puteti afla de obicei de la servicul de contabilitate a clinicii.Succes!
se poate face plata in rate, cu diferite tipuri de contract de prestari servicii medicale- detaliile le puteti afla de obicei de la servicul de contabilitate a clinicii.Succes!
Buna ziua, am fost operata de implant mamar pe data de 20.11.2018 și încă am drenele, mai este cineva in situația mea? Este normal sa ții deenele atâtea zile?? Va multumesc
Bună ziua. În urma cu 5 sapt mi am pus implanturi împreuna cu procedura de ridicare de sâni. De la început am avut dureri mai mari la sânul stâng iar de aprox 2 sapt am obs ca sânul acela mi s a ridicat mai sus, este mai bombat în partea superioara. Am mers la dr m a consultat mi a spus sa port în continuare banda stabilizatoare cu bustiera. Deocamdată nu se retrage deloc, nu știu ce sa fac. Oare masajul ma poate ajuta? Sau este posibil sa se mai retragă? Mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21vreau silicoane
- 6silioane si virusul HIV
- 51Despre marirea de sani
- 14implant silicoane
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 0Dr.Ina Isac, implant mamar?
- 12implantul mamar - va rog opinii, sfaturi
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 11Implant cu silicon
- 0Lifting cu implant mamar
- 3Implanturi mamare
- 2Implant mamar.
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Recuperare implanturi mamare
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 0Implant sâni
- 0Implant mamar
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Implanturile mamare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: