Silicoane
Buna ziua, as avea 2 intrebari. Silicoanele se simt incomode? Sau dupa o perioada ma pot obisnui cu ele si nici nu le mai simt? Si a doua intrebare, as putea face sport cum faceam inainte? Doar la exercitii fizice la refer
3 comentarii
Bună ziua,
Cu privire la prima întrebare, în timp, corpul dumneavoastră se va obişnui cu implantele mamare şi le accepta ca atare, fără să vă creeze un disconfort.
Referitor la activităţile sportive, acestea trebuie să se reia treptat, pentru a nu forţa corpul şi pentru a-i oferi timp de vindecare. În primele 2-3 săptămâni trebuie să evitaţi efortul de orice fel (chiar şi cel zilnic, din jurul casei, trebuie făcut cu multă atenţie). După 3 luni de la operaţie, după ce implantul s-a fixat, iar ţesuturile s-au refăcut, puteţi reveni la activităţile sportive, dar sub îndrumarea medicului dumneavoastră. Anumite exercitiţii fizice realizate neatent sau în exces pot suprasolicita muşchiul pectoral şi provoca deplasarea implantului.
Pentru alte întrebări, vă stau la dispoziţie.
O zi bună,
Dr. Adrian Reboşapcă
Cu privire la prima întrebare, în timp, corpul dumneavoastră se va obişnui cu implantele mamare şi le accepta ca atare, fără să vă creeze un disconfort.
Referitor la activităţile sportive, acestea trebuie să se reia treptat, pentru a nu forţa corpul şi pentru a-i oferi timp de vindecare. În primele 2-3 săptămâni trebuie să evitaţi efortul de orice fel (chiar şi cel zilnic, din jurul casei, trebuie făcut cu multă atenţie). După 3 luni de la operaţie, după ce implantul s-a fixat, iar ţesuturile s-au refăcut, puteţi reveni la activităţile sportive, dar sub îndrumarea medicului dumneavoastră. Anumite exercitiţii fizice realizate neatent sau în exces pot suprasolicita muşchiul pectoral şi provoca deplasarea implantului.
Pentru alte întrebări, vă stau la dispoziţie.
O zi bună,
Dr. Adrian Reboşapcă
Bună ziua.
Întrebare căruia încă nu i-am găsit răspunsul concret în urma atâtor sute de comentarii citite este aia DACĂ SE ROTESC SILICOANELE?
fiind rotunde nu ar fi o problema dar la cele anatomice cred ca da.
Deși logic nu ar avea spațiu, buzunarul fiind făcut exact cat mărimea implantului.
Dacă buzunarul nu este mai mare și noțiunea de coborâre a implantului nu e corecta.el se lasă sau se desunfla așezându-se mai jos ajungând la aspectul natural dar NU COBOARĂ...????
Întrebare căruia încă nu i-am găsit răspunsul concret în urma atâtor sute de comentarii citite este aia DACĂ SE ROTESC SILICOANELE?
fiind rotunde nu ar fi o problema dar la cele anatomice cred ca da.
Deși logic nu ar avea spațiu, buzunarul fiind făcut exact cat mărimea implantului.
Dacă buzunarul nu este mai mare și noțiunea de coborâre a implantului nu e corecta.el se lasă sau se desunfla așezându-se mai jos ajungând la aspectul natural dar NU COBOARĂ...????
Buna seara!
Eu lucrez intr-un salon de kineto, mai exact fac masaje anticelulitice, deci forțez brațele maximal, , ,
Mi-as dori sa fac operația de implant mamar, dar nu știu cât timp necesita recuperarea pana la a reveni la munca...
Precizez ca practic și sport, la vârsta de 40 ani, particip
in competiții de amatori...
Cât timp îmi va trebui pana sa redevin cea care sunt acum?
Multumesc pentru răspunsuri.
Eu lucrez intr-un salon de kineto, mai exact fac masaje anticelulitice, deci forțez brațele maximal, , ,
Mi-as dori sa fac operația de implant mamar, dar nu știu cât timp necesita recuperarea pana la a reveni la munca...
Precizez ca practic și sport, la vârsta de 40 ani, particip
in competiții de amatori...
Cât timp îmi va trebui pana sa redevin cea care sunt acum?
Multumesc pentru răspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Despre marirea de sani
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 14implant silicoane
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 0Implant iesit
- 0implant mamar
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 10Silicoane sani, detalii
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 1Masajul dupa implantul mamar
- 1proteze polytech
- 79Ce implanturi mamare alegem? Ce stiti despre Motiva?
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 1Implant mamar
- 02 săptămâni după lifting cu implant
Mai multe informații despre: Implanturile mamare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: