Durerile dupa implantul mamar submuscular
Buna ziua.. pe data de 16 Iulie m-am operat la clinica Nordestetica de catre doctorul Sorin Parasca.Implant mamar submuscular+ ridicare si Rinoplastie.. Toate in aceiasi anestezie. Sunt in a 5-a zi dupa operatie si mi-e greu atunci cand ma intind in pat.. ma dor muschii sanilor si mie fff greu sa ma ridic din pat. Cat timp
dureaza aceste dureri si vreau sa imi spuna si mie cine a trecut prin aceasta experienta, de ce anume ma dor muschii cand ma intind in pat sau cand vreau sa ma ridic am dureri ffff urate. Multumesc
dureaza aceste dureri si vreau sa imi spuna si mie cine a trecut prin aceasta experienta, de ce anume ma dor muschii cand ma intind in pat sau cand vreau sa ma ridic am dureri ffff urate. Multumesc
6 comentarii
Pentru ca muschiul a fost taiat si trebuie sa se refaca, nervi au fost desprinsi si ei la fel, trebuie sa formeze alte conexiuni.
cam 2 saptamani, dar in fiecare zi durerea va deveni mai suportabila.
Oriunde te-ai fi operat, durerile ar fi fost aceleasi. De complicatii sa nu ai parte!
cam 2 saptamani, dar in fiecare zi durerea va deveni mai suportabila.
Oriunde te-ai fi operat, durerile ar fi fost aceleasi. De complicatii sa nu ai parte!
Multumesc. Nu am nici o pretentie la doctorul care m-a operat. Ba dincontra sunt sigura ca am facut alegerea potrivita, doar am specificat unde a avut loc interventia :)
Nu m-am gandit c-ai avea pretentii, ma refer strict anatomic, durerea e normala, cine spune ca nu o are probabil ia ceva in afara indicatiilor medicului.
Intr-adevar, recuperarea e... dureroasa si e important sa stai linistita si sa astepti ca organismul tau sa se refaca.
Intr-adevar, recuperarea e... dureroasa si e important sa stai linistita si sa astepti ca organismul tau sa se refaca.
Deci nu am pentru ce sa ma nelinistesc.Multumesc pentru ca a-ti acordat atentie postarii mele :)
Nu te supara imi spui si mie cat este pretul pentru ridicarea sanilor cu implant la dr sorin parasca?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Implantul mamar
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 9Vreau sani mari
- 0implant mamar
- 8implanturile mamare - recomandari
- 8Vreau mai multe detalii despre implantul mamar, ajutor!
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 1Marire sani si scolioza?
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 7cine a facut operatie marire sani in IASI?
- 2Implant mamar.
- 2Implant cu silicon
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Probleme dupa implantul mamar sau nu
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Implant mamar
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Implanturile mamare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: