vreau sa stiu sigur daca exista riscul sa am leucemie?
ma simt obosita mereu, fara forta ma doare capul mereu si transpir noaptea si cand fac efort
daca merg repede sau fac efort respir greu, am si tulburari ale vederi si dureri musculare fara sa fac efort
si sunt slaba nu am pofta de mancare si la orce am greata asa instantaneu, , , exlud faptul, , insarcinata, , , am nevoie de un raspuns, o femeie sa uitat la mn si mia zis ca arat de parca am leucemie, am 24 de ani, va multumesc
daca merg repede sau fac efort respir greu, am si tulburari ale vederi si dureri musculare fara sa fac efort
si sunt slaba nu am pofta de mancare si la orce am greata asa instantaneu, , , exlud faptul, , insarcinata, , , am nevoie de un raspuns, o femeie sa uitat la mn si mia zis ca arat de parca am leucemie, am 24 de ani, va multumesc
1 comentarii
sunt sute de boli si afectiuni care produc asemenea simptoame, nu trebuie sa va ganditi la cel mai rau din prima. mergeti la medicul de familie pentru un examen fizic si un examen de labor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 2leucocitoza sau leucemie?
- 7rezultat anormal al analizelor sanguine...plssss, help!!
- 6Exista riscul de leucemie, la un copil de 3 ani cu L=19000
- 18Leucemie
- 4este sau nu leucemie?
- 4Poate fi leucemie?
- 3se transmite cancerul de sange (leucemia)?
- 2leucemie? copil 5 ani ?
- 5proces limfoproliferativ
- 0leucemie-tuse
- 0leucemie mieloida acuta
- 2Leucemie limfatica cronica
- 2leucemie
- 0Leucemie si sarcina
- 0Mostenire leucemie
- 3Leucemie sau alt cancer ?
Mai multe informații despre: Leucemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: