Leucemie limfatica cronica
Buna ziua,
Socrul meu a fost diagnosticat cu leucemie limfatica cronica, grupa B! Stadiul II. A făcut prima cura de citostatice Chop. Ce alte tratamente exista. După aceasta cura leucocitele s-au inmultit. Are si alte afectiuni: diabet tip 2, spondilita, rectocolita. A făcut si o analiza genetica. Aşteptăm rezultatul.
Socrul meu a fost diagnosticat cu leucemie limfatica cronica, grupa B! Stadiul II. A făcut prima cura de citostatice Chop. Ce alte tratamente exista. După aceasta cura leucocitele s-au inmultit. Are si alte afectiuni: diabet tip 2, spondilita, rectocolita. A făcut si o analiza genetica. Aşteptăm rezultatul.
2 comentarii
Chiar nimeni nu se confrunta cu acest tip de leucemie? Va rog dacă se poate sa mă Ajutaţi cu mai multe informaţii. Multumesc
Mama mea sufera de leucemie limfatica cronica. Pana acum a fost in stadiul 0 asimptomatic.
Acum are leucocitele 58000 si splenomegalie gradul 1. I sa recomandat tratament cu leukeran. Are si multe boli asociate inimii si diabet tip 2. Inca nu ainceput tratamentul.
As avea mare nevoie de informatii suplimentare, daca ma poate ajuta cineva
Acum are leucocitele 58000 si splenomegalie gradul 1. I sa recomandat tratament cu leukeran. Are si multe boli asociate inimii si diabet tip 2. Inca nu ainceput tratamentul.
As avea mare nevoie de informatii suplimentare, daca ma poate ajuta cineva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 2leucocitoza sau leucemie?
- 10despre leucemie
- 7Este un inceput de leucemie?
- 7rezultat anormal al analizelor sanguine...plssss, help!!
- 4este sau nu leucemie?
- 2leucemie? copil 5 ani ?
- 1vreau sa stiu sigur daca exista riscul sa am leucemie?
- 1leucemie? sau altceva?
- 1pot sa am leucemie?
- 0leucemie-tuse
- 4e posibil sa am leucemie?
- 0se confrunta cineva cu leucemia?
- 4E posibil sa am leucemie cand hemoleucograma e normala?
- 0leucemie mieloida acuta
- 2leucemie
- 0Leucemia cronica
- 0Mostenire leucemie
- 3Leucemie sau alt cancer ?
Mai multe informații despre: Leucemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: