leucemie? sau altceva?
ma simt mereu obosita, transpir noapte si am dureri musculare, abdominale, si de cap.nu am pofta de mancare sunt slabita si mereu am ameteli, am si tulburari ale vederi, si am si dureri in zona pieptului in sus spre gat deasura sanilor si ma tine sa respir normal, va rog vreau si eu mai multe sfaturi si rezultate, , exclus faptul sa fiu insarcinata, ,
1 comentarii
De ce te gandesti la ce-i mai rau?Se pot face niste simple analize pt a vedea ce ai.Simplul fapt ca nu mananci poate da dureri de cap, ameteli si tot ce enumeri mai sus.Sunt convinsa ca problema ta nu e atat de grava pe cat crezi.Ca sa-ti faci o idee despre leucemie, simptomele depind de cât este de avansată boala şi pot include:
- febră şi transpiraţii nocturne
- infecţii frecvente şi neobişnuite
- astenie şi fatigabilitate (oboseală)
- cefalee (durere de cap)
- apariţia de echimoze (vânătăi) pe corp şi sângerări la nivelul gingiilor şi la nivelul rectului
- creşterea în dimensiuni a abdomenului, dureri în partea stângă a acestuia sau în umărul drept, datorită splinei mărite
- tumefierea nodulilor limfatici de la nivelul axilei, gâtului sau la nivelul canalului inghinal
- scăderea poftei de mâncare şi scăderea în greutate deoarece există senzaţia de plenitudine.
Formele cronice de leucemie, de cele mai multe ori, nu dau niciun simptom decât când boala este avansată.
Cred ca solutia problemelor tale este la medicul de familie, care sa-ti recomande nisteanalize.
- febră şi transpiraţii nocturne
- infecţii frecvente şi neobişnuite
- astenie şi fatigabilitate (oboseală)
- cefalee (durere de cap)
- apariţia de echimoze (vânătăi) pe corp şi sângerări la nivelul gingiilor şi la nivelul rectului
- creşterea în dimensiuni a abdomenului, dureri în partea stângă a acestuia sau în umărul drept, datorită splinei mărite
- tumefierea nodulilor limfatici de la nivelul axilei, gâtului sau la nivelul canalului inghinal
- scăderea poftei de mâncare şi scăderea în greutate deoarece există senzaţia de plenitudine.
Formele cronice de leucemie, de cele mai multe ori, nu dau niciun simptom decât când boala este avansată.
Cred ca solutia problemelor tale este la medicul de familie, care sa-ti recomande nisteanalize.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 2leucocitoza sau leucemie?
- 10despre leucemie
- 7rezultat anormal al analizelor sanguine...plssss, help!!
- 4este sau nu leucemie?
- 3Cum se interpreteaza analizele ?
- 9Soc... e posibil sa am leucemie?
- 4Poate fi leucemie?
- 2leucemie? copil 5 ani ?
- 1vreau sa stiu sigur daca exista riscul sa am leucemie?
- 1leucemie?se poate sa am?
- 4e posibil sa am leucemie?
- 4E posibil sa am leucemie cand hemoleucograma e normala?
- 0leucemie granulocitara cronica
- 1limfomul este o forma de cancer a sangelui?
- 2leucemie
- 0Leucemie si sarcina
- 0Mostenire leucemie
Mai multe informații despre: Leucemia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: