leucemie mieloida acuta
Buna ziua,
Tatal meu a fost diagnosticat cu leucemie mieloida acuta acum un an.a facut citostatice si a ajuns la faza de consolidare.medicul l-a trimis acasa nu i-a dat nici un tratament, s-a dus in fiecare luna la analize i-au iesit bine si acum ultima oara i-au scazut trombocitele la 44ooo.l-a chemat peste o sapt sa faca din nou citostatice.el are si o fisura anala si ma gandesc sa nu dauneze.spune ca se simte binisor s-a ingrasat arata bn la fata doar ca oboseste repede si mai are dureri de cap dar nu insuportabile.va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si sa-mi dati mai multe detalii si in legatura cu transplantul de maduva.va multumesc frumos pt ajutor.limfocite are 73, granulocite 18, hemoglobina eritrocitara medie 32.20, leucocite 4600, trombocite 44000.
Tatal meu a fost diagnosticat cu leucemie mieloida acuta acum un an.a facut citostatice si a ajuns la faza de consolidare.medicul l-a trimis acasa nu i-a dat nici un tratament, s-a dus in fiecare luna la analize i-au iesit bine si acum ultima oara i-au scazut trombocitele la 44ooo.l-a chemat peste o sapt sa faca din nou citostatice.el are si o fisura anala si ma gandesc sa nu dauneze.spune ca se simte binisor s-a ingrasat arata bn la fata doar ca oboseste repede si mai are dureri de cap dar nu insuportabile.va rog sa-mi spuneti ce parere aveti si sa-mi dati mai multe detalii si in legatura cu transplantul de maduva.va multumesc frumos pt ajutor.limfocite are 73, granulocite 18, hemoglobina eritrocitara medie 32.20, leucocite 4600, trombocite 44000.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Leucemia acuta mieloblastica M4
- 10leucemia sau nu?
- 27Are leucemie cronica lenta, poate sa ia vitamine?
- 7rezultat anormal al analizelor sanguine...plssss, help!!
- 6Exista riscul de leucemie, la un copil de 3 ani cu L=19000
- 18Leucemie
- 4este sau nu leucemie?
- 9Soc... e posibil sa am leucemie?
- 4am sau nu leucemie
- 3se transmite cancerul de sange (leucemia)?
- 4bolnavii de leucemie chiar daca iau taratament mor dupa 4, 5 ani?
- 1vreau sa stiu sigur daca exista riscul sa am leucemie?
- 1pot sa am leucemie?
- 5proces limfoproliferativ
- 4leucemie mieloida acuta
- 2leucemie
- 0Leucemie si sarcina
- 0Leucemia cronica
- 0Mostenire leucemie
Mai multe informații despre: Leucemia Leucemia acuta mieloida - LMA
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: