Dezintoxicarea - nutritie corespunzatoare si regenerarea corpului.
Ca sa se simntim bine, si sa fim sanatosi, consider ca trebuie in primul rand sa inlaturam cauzele care produc imbolnavirea celulelor din corp.
Din pacate multe boli care apar in viata unui om, sunt si datorita toxinelor care apar la nivelui ficatului si colonului.Ca prime semne: oboseala, dureri de cap, scaun apos de culoare foarte deschisa, urat mirositor, usoara crestere a temperaturii corpului, colorarea mucoaselor in galben etc.
Cum putem prevenii? Simplu.
1. Cu o dieta corespunzatoare punem ajuta ficatul -fibe solubile si insolubile
2. Antioxidanti, vitamine si minerale ( cu excluderea fierului si o cantitate redusa de vit A)
3. Silimarina - cu restrictii la cei care au fost operari de bila.
3. Omega 3
4. Sucul de lamie.
Eu personal am gasit am incredere numai in produsele care sunt de calitate superioara si facute de un doctor care a luat premiul Albert Einstein in medicina in 2007 (Myron Wentz)Iar restul am urmat diete personalizate si pe cat se poate produse organice.
Pot spune ca de cativa ani nu am mai racit, deci sitemul imunitar este puternic si deasemenea am o greutate corporala optima pentru o persoana de peste 40 de ani.
Din pacate multe boli care apar in viata unui om, sunt si datorita toxinelor care apar la nivelui ficatului si colonului.Ca prime semne: oboseala, dureri de cap, scaun apos de culoare foarte deschisa, urat mirositor, usoara crestere a temperaturii corpului, colorarea mucoaselor in galben etc.
Cum putem prevenii? Simplu.
1. Cu o dieta corespunzatoare punem ajuta ficatul -fibe solubile si insolubile
2. Antioxidanti, vitamine si minerale ( cu excluderea fierului si o cantitate redusa de vit A)
3. Silimarina - cu restrictii la cei care au fost operari de bila.
3. Omega 3
4. Sucul de lamie.
Eu personal am gasit am incredere numai in produsele care sunt de calitate superioara si facute de un doctor care a luat premiul Albert Einstein in medicina in 2007 (Myron Wentz)Iar restul am urmat diete personalizate si pe cat se poate produse organice.
Pot spune ca de cativa ani nu am mai racit, deci sitemul imunitar este puternic si deasemenea am o greutate corporala optima pentru o persoana de peste 40 de ani.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament de dezintoxicare cu argila
- 8a folosit cineva Colon Help si cum functioneaza?
- 2dezintoxicare sau boala?
- 12Centru de dezintoxicare in Romania? Meth, alte prafuri si benzo
- 8Vreau sa ma inscriu la 1 centru detox
Mai multe informații despre: dezintoxicarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: