Voce prea subtire
Buna ziua.
Am o problema:am 27 de ani si vocea mea este mult prea subtire si imi tot vine sa imi dreg vocea ca si cum as avea niste secretii(am fost la Orl si mi s-a spus ca nu am nimic).
Am fost la foniatrie acum cativa ani si mi s-a spus ca am corzile foarte scurte si subtiri.
Ar trebui sa merg la endocrinologie?Mentionez ca am par, imi creste barba si nu am probleme deloc legate de organul sexual.
Sa-mi fac analiza pentru testosteron?Daca ele vor iesi in paramentri normali, se poate face ceva?
Exista vreun tratament pentru asa ceva?
Multumesc
Am o problema:am 27 de ani si vocea mea este mult prea subtire si imi tot vine sa imi dreg vocea ca si cum as avea niste secretii(am fost la Orl si mi s-a spus ca nu am nimic).
Am fost la foniatrie acum cativa ani si mi s-a spus ca am corzile foarte scurte si subtiri.
Ar trebui sa merg la endocrinologie?Mentionez ca am par, imi creste barba si nu am probleme deloc legate de organul sexual.
Sa-mi fac analiza pentru testosteron?Daca ele vor iesi in paramentri normali, se poate face ceva?
Exista vreun tratament pentru asa ceva?
Multumesc
1 comentarii
Pentru inceput consider ca este necesar un consult endocrinologic.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme cu vocea
- 5o data la 4-5 luni am dureri foarte mari, raman fara voce si nu pot sa inghit mai nimic
- 4Despre vocea subtire la adolescent
- 1Femeie - voce foarte groasa
- 4Schimbarea vocii
- 1blocarea corzilor vocale
- 0noduli pe corzile vocale
- 2exista tratament medicamentos pentru polipi pe corzile vocale?
- 1dregerea vocii
- 0Schite de noduli pe corzile vocale
- 0Noduli/polipi corzi vocale?
- 1Ramas intre voci
- 3Corzile vocale
- 5Edem Reinke (laringita cronica)
- 0Paralizie unilaterală de coarde vocale
- 3Corzi vocale
Mai multe informații despre: corzile vocale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: