Ramas intre voci
Buna ziua, am 18 ani si ma confrunt inca de pe la 14 ani cu probleme de vocea. Problema este ca inca de la 14 am doua voci(una subtire si una groasa) cea subtire este prea subtire si cand vb abea ma aud ceilalti, ba mai mult se si amuza zicand ca am voce de fata, si la cea groasa fac un efort sa o vorbesc dar sunt costrans deoarece numai asa pot fi auzit. Acasa vb cu cea subtire si la scoala cu cea groasa... De multe ori ma doare si gatul. Astept raspunsuri folositoare...
1 comentarii
Bună ziua,
Vă supun atenției existența unui grup de discuții pe tema tulburărilor de voce. Este un grup închis pe facebook și se numește "Vocea mea pe bune - informații și suport ptr tulburările vocii". De asemenea, ne puteti scrie pe adresa: intreaba@faravoce.ro. Vă așteptăm alături de noi!
Vă supun atenției existența unui grup de discuții pe tema tulburărilor de voce. Este un grup închis pe facebook și se numește "Vocea mea pe bune - informații și suport ptr tulburările vocii". De asemenea, ne puteti scrie pe adresa: intreaba@faravoce.ro. Vă așteptăm alături de noi!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Femeie - voce foarte groasa
- 4Schimbarea vocii
- 1blocarea corzilor vocale
- 0noduli pe corzile vocale
- 2exista tratament medicamentos pentru polipi pe corzile vocale?
- 1dregerea vocii
- 3Voce subtire
- 2Voce ciudata si caderea parului
- 0Schite de noduli pe corzile vocale
- 1Voce prea subtire
- 0Ajutor. Probleme cu vocea
- 5Edem Reinke (laringita cronica)
- 3Corzi vocale
Mai multe informații despre: corzile vocale schimbarea vocii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: