Vitaminele B1 si B6 la nou nascut.
Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca vit indicate de medic, B1 si B6 au contraindicatii pt nou nascuti. va intreb asta deoarece am citit in prospect ca, nu se recomanda mamicilor care alapteaza si nici in perioada cat esti gravida. Facand abstractie ca au fost recomandate de medic, au efecte secundare asupra copilului?
P.S: luam B1- un sfert de flacon, adica 0.5 mg /zi, oral si B6, jumatate de flacon, adica 1ml/zi, oral si
- calciu gluconic - 5ml/zi, oral, zece zile
- de precizat ca la nastere copilul a avut prezentatie occipitala, iesind si cu craniul deformat. Acesta din urma si-a revenit la forma normala cam in 8 ore.
Si inca o intrebare: - dupa ce desfacem o fiola de vit B sau calciu si folosim o parte din continut, ce a ramas in fiola putem sa-i administra ziua urmatoare, sau isi pierd din proprietati?
Va multumesc frumos pt timpul dvs acordat
Va rog frumos sa-mi spuneti daca vit indicate de medic, B1 si B6 au contraindicatii pt nou nascuti. va intreb asta deoarece am citit in prospect ca, nu se recomanda mamicilor care alapteaza si nici in perioada cat esti gravida. Facand abstractie ca au fost recomandate de medic, au efecte secundare asupra copilului?
P.S: luam B1- un sfert de flacon, adica 0.5 mg /zi, oral si B6, jumatate de flacon, adica 1ml/zi, oral si
- calciu gluconic - 5ml/zi, oral, zece zile
- de precizat ca la nastere copilul a avut prezentatie occipitala, iesind si cu craniul deformat. Acesta din urma si-a revenit la forma normala cam in 8 ore.
Si inca o intrebare: - dupa ce desfacem o fiola de vit B sau calciu si folosim o parte din continut, ce a ramas in fiola putem sa-i administra ziua urmatoare, sau isi pierd din proprietati?
Va multumesc frumos pt timpul dvs acordat
3 comentarii
1. Vitamina B6 nu se adm mamicilor care alapteaza, dar se adminsitreaza copiilor. Imi inchipui ca nu dv v-a spus doctorul sa luati vitamine, ci copilului.
2. Se pot adm in ziua urmatoare desfacerii fara a-si pierde din proprietati.
2. Se pot adm in ziua urmatoare desfacerii fara a-si pierde din proprietati.
Buna ziua!
Asa e, medicul a recomandat doar fetitei vitaminele.
Va multumesc pt timpul acordat, si pt raspunsurile dvs.
De maine nu voi mai arunca restul de vitamine si le voi administra in continuare.
Inca o intrebare.Vigantolul, dupa desigilare este valabil doar 20 zile?.presupunand ca in acest interval nu-l terminam. Se elibereaza si fara reteta?
Va multumesc!
Asa e, medicul a recomandat doar fetitei vitaminele.
Va multumesc pt timpul acordat, si pt raspunsurile dvs.
De maine nu voi mai arunca restul de vitamine si le voi administra in continuare.
Inca o intrebare.Vigantolul, dupa desigilare este valabil doar 20 zile?.presupunand ca in acest interval nu-l terminam. Se elibereaza si fara reteta?
Va multumesc!
Vigantolul se elibereaza si fara reteta si nu este scump, in jur de 5-6 lei. Nu isi pierde proprietatile dupa 20 de zile daca este tinut la intuneric (in cutiuta lui) si la temperaturi de sub 25 de grade.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vitamine care ard grasimile?
- 2lipsa de vitamine?
- 5lipsa de vitamine?
- 17vitamine zi de zi cu reteta
- 3Calciu+Vitamine.
- 4vitaminele b si durere la un picior
- 10Nutritie corecta?
- 6care sunt sursele de vitamina A?
- 7litiaza bilira si vitaminele
- 0Perioada de administrare a vitaminelor 9 Vita
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 1Acid folic si vitamine
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
- 1Vitamina magneb6
- 4Ce complex de multivitamine v-a ajutat pe voi dandu-va putina energie și stare de bine??
Mai multe informații despre: Vitaminele vitaminele la nou-nascut
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: